Karmen Simionescu este din nou gravidă? Ce spune despre nunta cu Bogdan: „Vreau să pice așa flori din cer”

Karmen Simionescu este din nou gravidă? Fiica lui Adi Minune se iubeşte de câţiva ani cu Bogdan Căplescu şi au împreună o fetiţă. Cei doi au făcut cununia civilă în 2019, însă cea religioasă şi petrecerea se lasă aşteptate.

23 iun. 2022, 12:18
Karmen Simionescu este din nou gravidă? Ce spune despre nunta cu Bogdan: „Vreau să pice așa flori din cer”
Karmen Simionescu este din nou gravidă?

Karmen Simionescu este din nou gravidă? Recent, fiica lui Adrian Minune a organizat o sesiune de întrebări pentru fani, astfel că nu a ezitat și a dezvăluit că nu are planuri are pentru viitor. Bruneta spune că  se lasă aşteptată, pentru că vrea ca marele eveniment din viața ei să fie unul de-a dreptul fabulos.

Citeşte şi: Fata cea mare a lui Adrian Minune a făcut accident. Momente dramatice pentru Karmen: „Mi-am rupt mașina în două!”

Karmen Simionescu este din nou gravidă?

Întrebarea care eram sigură că o să vină. Pentru nunta mea o să mai aveți mult de așteptat. Și eu mai am mult de așteptat. Eu la nunta mea vreau să pice așa flori din cer și să fie așa, nu știu cum să zic, să fie wow.„, le-a povestit Karmen Simionescu fanilor din mediul online.

Karmen Simionescu a luat pe toată lumea prin surprindere cu ceea ce a povestit despre marele eveniment din viața ei, însă și zilele trecute a intrat în atenția tuturor, atunci când s-a afișat pe Internet cu o burtică suspectă de gravidă.

Artista a dezvăluit că nu este vorba despre vreo sarcină, fiind departe acest gând de ea încă, iar burtica de gravidă era, de fapt, rezultatul unei mese copioase de la un eveniment, făcând haz de necaz de situație.