Karolina Pliskova – Caroline Wozniacki LIVE VIDEO DIGI SPORT la Turneului Campioanelor. Meci esenţial pentru Simona Halep

Karolina Pliskova – Caroline Wozniacki este prima semifinală a Turneului Campioanelor. Partida are loc sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11.00. Karolina Pliskova (25 de ani, locul 3 WTA) este singura jucătoare care o mai poate detrona pe Simona Halep din poziția de lider WTA.

27 oct. 2017, 20:45
Karolina Pliskova – Caroline Wozniacki LIVE VIDEO DIGI SPORT la Turneului Campioanelor. Meci esenţial pentru Simona Halep

Karolina Pliskova – Caroline Wozniacki LIVE VIDEO DIGI SPORT. Eliminată de la Singapore după eșecul suferit vineri în fața Elinei Svitolina, Simona Halep poate rămâne pe locul 1 WTA în cazul în care Karolina Pliskova nu va câștiga Turneul Campioanelor. Cehoaica are de trecut sâmbătă un prim hop, în persoana danezei Caroline Wozniacki (27 de ani, locul 6 WTA).

Semifinalele Turneului Campioanelor:

Caroline Garcia – Venus Williams
Karolina Pliskova – Caroline Wozniacki, LIVE VIDEO DIGI SPORT 2 AICI

Bilanțul întâlnirilor Karolina Pliskova – Caroline Wozniacki este favorabil danezei, care conduce cu 5-3. În schimb, cehoaica are avantaj când vine vorba de confruntările din acest an (3-2). Cel mai recent meci dintre cele două s-a consumat pe hardul de la Cincinatti și s-a încheiat cu victoria Karolinei Pliskova.

Caroline Garcia – Venus Williams, a doua semifinală

Fanii superstițioși ai Simonei Halep pot găsi un motiv de optimism în faptul că în partidele Karolina Pliskova – Caroline Wozniacki disputate în 2017 victoriile au fost alternative. Altfel spus, un succes Pliskova a fost urmat de un succes Wozniacki și tot așa. Prin urmare, acum ar fi rândul danezei să învingă.

A doua semifinală a Turneului Campioanelor va începe la ora 14.30 și le va pune față în față pe Venus Williams și pe Caroline Garcia, franțuzoaica fiind singura jucătoare învinsă de Simona Halep la actuala ediție a competiției. Finala Turneului Campioanelor se va disputa duminică, 29 noiembrie.