Kasem Abu Bakr, esteticianul vedetelor autohtone, oferă sfaturi femeilor pentru a scăpa de bisturiu VIDEO

Dacă facem sport din tinereţe, nu trebuie să ajungem neapărat la bisturiu. Acesta este sfatul pe care ni-l dă esteticianul vedetelor, Kasem Abu Bakr.

29 nov. 2013, 11:59
Kasem Abu Bakr, esteticianul vedetelor autohtone, oferă sfaturi femeilor pentru a scăpa de bisturiu VIDEO

Până acum, peste 24.000 de femei i-au trecut pragul cabinetului. Medicul spune că este bine ca femeile să se limiteze la gătit, fără să guste prea mult. Ultimul său mare succes este cântăreaţa Minodora, care arată acum foarte bine şi are un nou look, potrivit România TV.

Citeşte şi MINODORA, şase ore pe masa de operaţie

Esteticianul a sfătuit-o pe Minodora să slăbască mai întâi, apoi să bată la uşa cabinetului său. Cu multă ambiţie, cântăreaţa a reuşit să dea jos 30 de kilograme. Iar retuşul l-a făcut zilele trecute, când s-a operat.

La Minodora a fost o schimbare totală pentru că pe lângă procesul de slăbire pe care l-a urmat, execsul de piele care a rămas, cicatricea foarte problematică. Au fost patru intervenţii în aceeaşi operaţie, 6 ore care m-au rupt, dar rezultatul a fost pe măsură„, a explicat el.

Deşi prin operaţii a făcut mii de femei să-şi recapete încrederea în ele, esteticianul spune că nu este bine să ajungem la bisturiu.

Dacă o luăm din timp, ştim ce să facem, sportul e un sfânt uitat de lume şi e bine cu toţii să ne întoarcem la altarul lui. Mai puţin cu artele culinare, dar nu la gătit, ci la mâncat, deci femeilor, faceţi, dar nu consumaţi„, a adăugat Kasem Abu Bakr.

Citeşte şi Esteticianul vedetelor, cercetat pentru evaziune fiscală, face operaţii pe bandă rulantă

Medicul vedetelor spune că cele mai solicitate intervenţii sunt la sâni, la nas şi pentru eliminarea grăsimii.