Situaţie DRAMATICĂ pentru Kassandra Rotariu. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al MEDICILOR

Publicat: Marţi, 17 Martie 2015 11:43 // Actualizat: Marţi, 17 Martie 2015 11:43 // Sursa: romaniatv.net

Kassandra, fetiţa de 11 ani a familiei Dana şi Iosif Rotariu, ar fi trebuit să ajungă în Franţa pentru cea de-a 38-a operaţie. Din păcate, a apărut o problemă care complică totul.

Kassandra Rotariu nu mai suportă încă o operaţie, au decis medicii după controlul efectuat la o clinică din Strasbourg. Intervenţia a fost amânată deoarece organismul fetiţei este prea slăbit.

"Organismul Kassandrei nu mai suportă operaţiile. Este prea slăbit, iar doctorii francezi ne-au spus că trebuie să mai aşteptăm. Au trecut mai bine de şase luni de la ultima operaţie, aşa că am luat legătura şi cu o clinică din Toronto. Dacă se va răspunde afirmativ cererii noastre, ne urcăm în avion şi mergem la consult şi în Canada. Poate acolo Kassandra va putea fi operată", a declarat Iosif Rotariu pentru Libertatea.

Kassandra, care suferea de traume fizice şi psihice din cauza familiei naturale, a fost adoptată de Dana şi de Iosif Rotariu când avea trei ani, după ce a fost găsită abandonată într-un spital. Fetiţa mai are nevoie de încă 10 operaţii!

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dana Rotariu Iosif Rotariu Kassandra Rotariu operaţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 mar 18:40
...ar fi trebuit să ajungă în Franţa pentru cea de-a 38-a operaţie. Din păcate, a apărut o problemă care complică totul. Citește mai departe…

...
17 mar 12:11
...
Kassandra, fetiţa de 11 ani a familiei Dana şi Iosif Rotariu, ar fi trebuit să ajungă în Franţa pentru cea … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H