Situaţie DRAMATICĂ pentru Kassandra Rotariu. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al MEDICILOR

Kassandra, fetiţa de 11 ani a familiei Dana şi Iosif Rotariu, ar fi trebuit să ajungă în Franţa pentru cea de-a 38-a operaţie. Din păcate, a apărut o problemă care complică totul.

17 mart. 2015, 09:43
Situaţie DRAMATICĂ pentru Kassandra Rotariu. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al MEDICILOR

Kassandra Rotariu nu mai suportă încă o operaţie, au decis medicii după controlul efectuat la o clinică din Strasbourg. Intervenţia a fost amânată deoarece organismul fetiţei este prea slăbit.

„Organismul Kassandrei nu mai suportă operaţiile. Este prea slăbit, iar doctorii francezi ne-au spus că trebuie să mai aşteptăm. Au trecut mai bine de şase luni de la ultima operaţie, aşa că am luat legătura şi cu o clinică din Toronto. Dacă se va răspunde afirmativ cererii noastre, ne urcăm în avion şi mergem la consult şi în Canada. Poate acolo Kassandra va putea fi operată”, a declarat Iosif Rotariu pentru Libertatea.

Kassandra, care suferea de traume fizice şi psihice din cauza familiei naturale, a fost adoptată de Dana şi de Iosif Rotariu când avea trei ani, după ce a fost găsită abandonată într-un spital. Fetiţa mai are nevoie de încă 10 operaţii!