Kate Middleton, pe coperta numărului aniversar care va celebra centenarul ediţiei britanice a Vogue FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, va apărea pe coperta numărului aniversar care va celebra centenarul ediției britanice a revistei Vogue.

01 mai 2016, 09:32

Sâmbătă seara, editorii de la Vogue au dezvăluit pe site coperta lunii iunie, înfățișând o Kate zâmbitoare, cu pălărie verde, sacou maro și bluză albă, fotografiată într-o locație în aer liber.

O altă fotografie făcută publică de cei de la Vogue o înfățișează pe ducesă într-o bluză cu dungi roșu cu negru, sprijinindu-se de un gard de lemn.

Două dintre pozele în care apare Kate, realizate în luna ianuarie de către fotograful britanic Josh Olins, vor fi expuse la National Portrait Gallery din Londra, în cadrul unei expoziții care va marca 100 de ani de existență a Vogue.

Diana, mama soțului ducesei, Prințul William, a apărut de mai multe ori pe coperta Vogue, însă alți membri ai familiei regale, printre care Regina Elisabeta a II-a, doar în pictoriale în interiorul revistei.

Potrivit Vogue, numărul din luna iunie al revistei — care va putea fi achiziționat începând de joi — prezintă primul pictorial de fashion al lui Kate.