Kate Middleton a împrumutat cerceii Reginei Elisabeta a II-a în ultima sa vizită oficială. Imagini cu Ducesa în simulator VIDEO

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge , a onorat ziua Reginei, care a împlinit miercuri 95 de ani, prin împrumutarea de la aceasta a unei perechi de cercei, pe care i-a purtat într-o vizită la po şcoală de aviaţie.

23 apr. 2021, 12:09
Kate Middleton a împrumutat cerceii Reginei Elisabeta a II-a în ultima sa vizită oficială. Imagini cu Ducesa în simulator VIDEO

Kate Middleton (39 ani) a împrumutat cerceii cu diamant și perle, care Regina Elisabeta a II-a i-a purtat pentru prima dată pentru a sărbători jubileul de argint în 1977. Ducesa de Cambridge a purtat cerceii strălucitori împreună cu o haină neagră D&G cu nasturi aurii.

Potrivit Daily Mail, ea l-a însoţit pe Prințul William într-un tur al 282 East Ham Squadron Air Training Corps, vizită care a fost efectuată în cinstea Prinţului Philip, Duce de Edinburgh, care a fost comandor onorific al escadrilei timp de 63 de ani.

Kate a mai purtat haina de inspirație militară D&G şi în Duminica Amintirii din 2017, pe vremea când era însărcinată cu Prințul Louis.

Citeşte şi Prinţul Philip este venerat ca un zeu într-un trib din Vanuatu. „Spiritul lui va continua să trăiască, dar e prea devreme pentru a spune unde va locui”

Înființată în 1941, Air Cadets este o şcoală recunoscută la nivel mondial, cu peste 32.000 de cursanţi, cu vârste cuprinse între 12-19 ani. În timpul vizitei la Escadronul 282, ducele și ducesa s-au întâlnit cu cadeți care au participat la exerciții de teren și la sarcini de conducere şi au vorbi cu mai mulţi tineri care se pregătesc pentru concursurile legate de Premiile Ducele de Edinburgh. În fiecare an, la Air Cadets se distribuie aproximativ 3.000 de premii Ducele de Edinburgh.

Regina Elisabeta a II-a a împlinit miercuri vârsta de 95 de ani. Anul acesta nu va exista o sărbătoare pentru că Familia Regală Britanică este în doliu, după ce Prinţul Philip a murit pe 9 aprilie.

Regina Elisabeta a II-a

Kate Middleton

Sâmbătă, 17 aprilie, la funeraliile Prințului Philip, Kate Middleton a adus un omagiu Casei Regale Britanice și a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a. Același colier a mai fost purtat și de Prințesa Diana Înainte, în anul 1982. Ea a îmbrăcat o rochie Roland Mouret, pe care a accesorizat-o cu o pălărie cu voal, semnată Philip Treacy. Soția Prințului William a mai purtat această rochie și în anul 2018, la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării.

Citeşte şi Prinţul Philip, o viaţă tumultoasă, de la fuga din Corfu, la participarea în Al Doilea Război Mondial. Cum s-a cunoscut cu soţia sa, Regina Elisabeta a II-a

Imagini cu Ducesa în simulator: