Kate Middleton rămâne singurică … Prinţul William o părăseşte

Încă de când s-a căsătorit cu prinţul William şi a intrat în familia regală britanică, Kate Middleton ştia ce o aşteaptă. Cu toate acestea, ea suportă acum cu greu despărţirea de alesul inimii ei, care este nevoit să-şi urmeze fratele mai mic  în Insulele Falklands, căci datoria le-o cere acestor capete încoronate.

03 feb. 2012, 14:06
Kate Middleton rămâne singurică … Prinţul William o părăseşte

Duceasa de Cambridge a rămas, începând de ieri (joi, n.r.) singură-singurică, timp de 6 săptămâni. Prinţul William a zburat către Insulele Falklans (Insulele Malvine), unde va participa la un exerciţiu militar alături de fratele său mai mic, prinţul Harry.

Cei doi fraţi vor reprezenta Casa regală britanică în arhipelagul de la celălalt capăt al Pământului, într-un context în care Argentina se uită urât către Buckingham, susţinînd că malvinele sunt ale ei, şi nu ale coloniştilor britanici.

Este pentru prima oară după ce a devenit soţia lui William, când Kate experimentează ce înseamnă să aibă lângă ea un bărbat pe care obligaţiile faţă de ţara lui trec înaintea celor faţă de nevastă şi familie. Kate nu va prinde alături de William nici Sfântul Valentin – Ziua Îndrăgostiţilor. Doar cockerul spaniel pe care cei doi l-au luat recent, după ce lui William i-a murit câinele, îi va ţine de urât tinerei ducese.