Kate Middleton se pregăteşte de naşterea celui de-al treilea copil

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a pus capăt agendei sale oficiale pentru a se pregăti de naşterea celui de-al treilea copil, care ar putea veni pe lume în orice moment, potrivit prinţului William, relatează vineri ziarul spaniol El Pais.

23 mart. 2018, 18:26
Kate Middleton se pregăteşte de naşterea celui de-al treilea copil

Ducesa şi prinţul William au participat săptămâna aceasta la mai multe evenimente pentru a celebra Commonwealth. Pentru Kate, au fost ultimele evenimente publice, deoarece la recomandarea medicilor ea se retrage din viaţa publică pentru a aştepta naşterea celui de-al treilea copil al său.

Este prevăzut ca bebeluşul să vină pe lume la jumătatea lunii aprilie, deşi casa regală nu a informat exact data când ajunge la termen sarcina ducesei.

Prinţul William i-a mărturisit săptămâna aceasta artistului Ringo Starr, care a fost înnobilat marţi într-o ceremonie în prezenţa reginei Elisabeta a II-a, că soţia sa ar putea naşte „dintr-un moment în altul”.

Bebeluşul va fi cel de-al şaselea strănepot al reginei şi va ocupa locul cinci pe linia de succesiune la tronul britanic.

Dacă este băiat, noul bebeluş al lui William şi Kate îl va muta pe prinţul Harry, al doilea fiu al prinţului Charles şi al Dianei, pe locul şase în linia de succesiune la tron.

Kate Middleton, în vârstă de 36 de ani, va naşte la St. Mary’s Hospital din Londra, unde au venit pe lume şi primii ei copii, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Medicii i-au recomandat din nou ducesei să nu se gândească să nască acasă, cum a vrut şi în precedentele ocazii.

Totuşi Kate nu va sta prea mult la St. Mary’s Hospital dacă lucrurile decurg bine, având în vedere că, la precedenta naştere a fiicei sale Charlotte, ea nu a petrecut decât 12 ore la acest spital.