Kate Moss a pozat complet goală FOTO

Celebra Kate Moss a pozat complet goală într-o campanie publicitară pentru o companie care realizează produse autobronzate.

09 mai 2013, 07:05
Kate Moss a pozat complet goală FOTO

În imagine, Kate, în vârstă de 39 de ani, stă întinsă, goală, lângă o piscină. Ea a recunoscut că foloseşte autobronzantul încă de când a apărut, în urmă cu 15 ani. „L-am folosit de când a apărut. Acum circa 15 ani, prima oară când am mers la Ibiza, nu am vrut să fiu singura persoană nebronzată de pe plajă aşa că l-am folosit. Mi-a plăcut foarte mult, pentru că pare foarte natural, nu mă îngrijorez că o să apară dungi şi nu o să pot să le ascund – un adevărat coşmar!”, a declarat top modelul britanic.

Criticii sunt însă îngrijoraţi de atitudinea lui Kate, care are o fetiţă în vârstă de 10 ani şi despre care spun că îi oferă un model rău. „Este un mit că pielea bronzată este un semn de sănătate, este chiar opusul”, a declarat un purtător de cuvânht al fundaţiei British Skin.

„Bronzul este semnul că am vătămat deja pielea. Pielea deschisă la culoare este naturală, sănătoasă şi adorat de celebrităţi precum Rachel Weisz, care se simt bine în pielea lor”, a mai spus fundaţia.

Kate Moss avea pielea albă ca laptele atunci când a devenit faimoasă în lumea modei, însă în ultimii ani nu mai poate fi văzută nebronzată.