Kaufland retrage de la raft un produs cumpărat frecvent de români. Prezintă risc de electrocutare

Kaufland anunţă că retrage de la comercializare unul dintre cele mai cumpărare produse din această perioadă, din cauza unui defect de fabricare.

01 iul. 2022, 23:49
Kaufland retrage de la raft un produs cumpărat frecvent de români. Prezintă risc de electrocutare

Kaufland retrage de la raft un produs cumpărat frecvent de români în această perioadă. Este vorba despre un produs care prezintă risc de electrocutare.

Kaufland retrage de la raft un produs cumpărat frecvent de români. Toţi clienţii sunt sfătuiţi să-l ducă returneze

Citeşte şi Produs retras de urgență din supermaketuri! Posibilă contaminare cu Salmonella

Retailerul german a decis să retragă de la raft produsul My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183. Acesta era vândut de lanţul de supermarketuri din luna aprilie.

Potrivit primelor informaţii, produsul prezintă un defect de fabricaţie şi prezintă riscul de electrocutare.

Toţi cei care au cumpărat acest produs sunt sfătuiţi să nu-l mai utilizeze şi să-l deconecteze de la reţeaua electrică. De asemenea, aceştia îl pot returna în orice magazin Kaufland. Vor primi contravaloarea lor pe loc, fără să mai fie nevoie de prezentarea bonului fiscal, potrivit dcnews.ro.

Alertă alimentară la LIDL. Produs retrascontaminat cu Salmonella, retras de la vânzare

Citeşte şi Produs toxic retras din magazinele Kaufland, din România: „Nu poate fi exclus riscul”

Conducerea lanţului de magazine Lidl România a transmis că a decis să recheme preventiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g “ cu termenul de valabilitate 18.03.2023, lot 304-2216111.

„În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave
stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenul de valabilitate menționat mai sus, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume”, a tranmis LIDL, potrivit ANSVSA.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a scos produsul de la vânzare. Clienţii care au cumpărat acest produs „Belbake Semințe de susan 200g “ îl pot returna în toate magazinele Lidl. Contravaloarea
acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

„Această rechemare vizează exclusiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g“ cu termenul de valabilitate 18.03.2023. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Belbake, nu sunt afectate de această rechemare”, a mai transmis ANSVSA.