Kaufland România, un nou proiect dedicat clienților. Oferta de neratat care îți va face viața mai ușoară

Kaufland România aduce în atenția clienților o nouă ofertă de neratat. Ce pot face românii care merg la cumpărături cu mașina.

16 apr. 2024, 20:29
Kaufland România, un nou proiect dedicat clienților. Oferta de neratat care îți va face viața mai ușoară
Ofertă de neratat la Kaufland România

Dacă ai card Kaufland și mașină electrică, retailerul german are vești bune pentru tine. În curând, vei putea beneficia de o nouă ofertă ce urmează să fie lansată în toată țara de reprezentanții lanțului de magazine. Află în ce constă și care sunt pașii de urmat pentru a-ți face viața mai ușoară.

Reprezentanții Kaufland lansează în România un nou proiect, denumit E-Mobility, un program prin intermediul căruia clienții care dețin card Kaufland și au mașină electrică pot să își încarce autoturismul la una dintre stațiile din parcarea unității comerciale.

Citește și: Cele mai așteptate produse intră la super-ofertă la Lidl, începând de luni, 15 aprilie 2024. Sunt disponibile în stoc limitat, se vor vinde ca pâinea caldă

E-Mobilitypoate fi accesată prin aplicația retailerului. Proiectul cuprinde peste 140 de stații de încărcare în parcările unităților ce fac parte din lanțul de magazine, din București și din alte orașe din țară.

Ce trebuie să faci pentur a-ți încărca mașina la Kaufland

  • Intră în aplicația digitală Kaufland, pe dispozitivul mobil.
  • Accesează funcția E-Mobility din aplicația Kaufland.
  • Alege stația de încărcare și conectorul potrivit parcării în care vrei să îți încarci mașina electrică.
  • Introdu corect datele personale și ale cardului în aplicație, pentru a efectua plata.

„Procesul de încărcare solicită reținerea unei sume în valoare de 150 lei, iar diferența urmează să fie restituită în termen de 3 zile lucrătoare, în cazul în care alimentarea nu a acoperit suma în totalitate”

, au explicat reprezentanții lanțului de magazine.

După efectuarea plății aferente încărcării mașinii electronice prin intermediul aplicației mobile, clientul va primi factura în format electronic și o va putea accesa în aplicație.

Toate stațiile de încărcare din parcările magazinelor sunt alimentate exclusiv cu energie electrică 100% verde. Fiecare stație prezintă o capacitate de încărcare de până la 22 kW AC sau 60 kW DC, folosind mufele standard de încărcare Type 2, CHAdeMO și CCS.

În funcție de mașină, poate fi posibilă încărcarea 100% a bateriei în timpul efectuării cumpărăturilor în magazin.

Pentru a descoperi stațiile de încărcare electrică proprii Kaufland, clienții pot accesa site-ul companiei. Reprezentanții lanțului de magazine au anunțat că, prin intermediul programului de loialitate, clienții pot beneficia de mai multe reduceri exclusive pentru membri, promoții personalizate în baza istoricului de cumpărături, vouchere de reducere cu ocazia zilei de naștere, vouchere de reducere la branduri sau categorii de produse și stele digitale.

Citește și: Un român, nemulțumit de regulile LIDL. Este incredibil ce a făcut în supermarket: „Voi ce părere aveți? Sunt un infractor”

Programul de 1 Mai și Paște al magazinelor Kaufland

Kaufland România anunță programul de funcționare al magazinelor din întreaga țară, pentru perioada sărbătorilor de Paște.

În perioada 29 aprilie – 6 mai, hipermarketurile vor începe programul în intervalul 06.30 – 09.00, iar orele de închidere vor varia între 21.30 și 23.00, în funcție de locație.

Luni, 29.04 – vineri, 03.05: hipermarketurile vor avea un program prelungit, cu ora deschiderii cuprinsă între 06:30 și 09:00, în funcție de magazin, iar ora închiderii între 21:30 și 23:00. Magazinele din Sfântu Gheorghe, Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Sovata și Târgu Secuiesc vor funcționa după programul normal.

Sâmbătă, 04.05: majoritatea magazinelor vor avea program de funcționare mai scurt, care începe între 06:30 și 08:00 și se încheie între orele 17:00 și 19:00. Excepție fac magazinele din orașele menționate anterior, care vor funcționa după programul normal.

Duminică, 05.05: hipermarketurile Kaufland vor fi închise, cu excepția locațiilor din orașele menționate anterior.

Luni, 06.05: magazinele vor avea program scurt, începând cu ora 09:00, orele de închidere variind între 15:00 și 18:00. Excepție fac locațiile din orașele menționate anterior, care vor funcționa după programul normal. De asemenea, magazinul din incinta Promenada Mall Sibiu va fi deschis între orele 10:00 și 22:00.