KAZAHSTAN – ROMANIA 2016 ONLINE 0-0: Surpriza lui Daum LIVE STREAMING TVR HD

KAZAHSTAN - ROMANIA 2016 ONLINE. Romania infrunta Kazahstan in cel de-al treilea meci disputat de tricolori in preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa rezultatul foarte bun cu Armenia, scor 5-0, echipa lui Christoph Daum s-a deplasat la Astana, locul in care se va juca partida din aceasta seara.

11 oct. 2016, 15:21
KAZAHSTAN – ROMANIA 2016 ONLINE 0-0: Surpriza lui Daum LIVE STREAMING TVR HD

KAZAHSTAN – ROMANIA 2016 ONLINE. Meciul se va disputa pe un teren sintetic, la o temperatura foarte scazuta, astfel incat acest lucru poate pune probleme tricolorilor. In precedentul meci jucat de kazahi pe teren propriu, acestia au reusit sa obtina un punct in fata Poloniei. In partida trecuta, fostii sovietici au cedat la scor in deplasare contra Muntenegrului, scor 0-5.

KAZAHSTAN – ROMANIA 2016 ONLINE.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 87 Cea mai mare ocazie a meciului. Stancu pătrunde pe stânga, intră în careu şi centrează, portarul Pokatilov respinge greşit şi e pe cale să-şi de autogol! Enache se repede spre minge dar alunecă, iar portarul Pokatilov revine şi respinge balonul din capul jucătorului român, de pe linia porţii!

Min. 70 Tricolorii au început să cedeze iniţiativa. Acţiune la poarta noastră, Kuat şutează pe lângă, de la 20 de metri.

Min. 61 Şut Adi Popa de la 17 metri, pe jos, lângă bară, prinde Pokatilov.

Min. 46 Christoph Daum a fost nevoit să recurgă la a doua schimbare. Chipciu, accidentat, a fost înlocuit cu Gabi Enache.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+4 Finalul primei reprize. Alexandru Chipciu s-a accidentat în finalul reprizei şi nu se ştie dacă va mai putea continua în partea secundă.

Min. 41 Lovitură liberă pentru noi, de la aproape 30 de metri, Nicuşor Stanciu trage pe lângă poartă.

Min. 38 O nouă ocazie a lui Stancu. Atacantul a preluat excelent, dar şutul său, cu stângul, a trecut din nou de puţin pe lângă poartă!

Min. 29 Şansă uriaşă pentru tricolori de a deschide scorul, în urma cornerului! Hoban a reluat cu capul spre poarta kazahilor, dar Adi Popa a respins involuntar mingea din faţa liniei porţii!

Min. 28 Iese la rampă tânărul Răzvan Marin. Şut puternic al acestuia, de la 18 metri, portarul gazdelor respinge în corner, de lângă bară.

Min. 25 Toşca este aproape de autogol, dar este salvat de Tătăruşanu! Mare ocazie a gazdelor.

Min. 24 România e forţată să facă prima schimbare. Comoţionat după duelul de acum câteva minute, căpitanul Dragoş Grigore părăseşte terenul pe targă şi e înlocuit cu Cosmin Moţi.

Min. 16 Situaţie bunî irosită de tricolori, în superioritate numerică. Răzvan Marin are posibilitatea să şuteze de la 16 metri, dar preferă o pasă pe jos la Adi Popa, care îi înţelege însă târziu intenţia şi ratează întâlnirea cu mingea.

Min. 9 Prima ocazie a meciului ne aparţine! Mingea ajunge la Bogdan Stancu, care şutează de pe loc, de la 12 metri, dar nu cadrează bine. Balonul trece puţin pe lângă poarta kazahilor!

Min. 5 Tricolorii sunt afectaţi vizibil de gazonul sintetic şi calitatea sa. În plus, organizatorii au udat terenul înainte de startul jocului. Pierdem multe baloane şi kazahii stau deocamdată mai mult în jumătatea noastră.

Min. 1 A început partida Kazahstan-România.

Echipele de start:

Kazahstan: Pokatilov — Beisebekov, I. Ahmetov, Malîi, Logvinenko, Șomko — Mujikov, Smakov, Kuat — Baijanov — Hijnicenko.

România: Tătărușanu – Benzar, Săpunaru, Grigore, Toșca – Hoban – Adi Popa, R. Marin, Stanciu, Chipciu – Stancu.


Selectionerul Daum a anuntat ca exista posibilitatea sa apara unele modificari in echipa de start. „Este posibil sa apara schimbari in echipa de start. Avem un feedback pozitiv din partea echipei medicale, astfel ca nu vom face schimbari fortate de situatia jucatorilor. Toti sunt disponibili.

Schimbarile sunt posibile, dar vom vedea dupa antrenamentul de astazi, pentru ca e o experienta noua pentru noi, atat din punct de vedere al terenului artificial, cat si al faptului ca vom juca pe un stadion acoperit. Vom vedea cum se adapteaza jucatorii la aceste conditii speciale. Am 8-9 titulari fixati in minte, pentru ceilalti 2-3 inca analizez”, a spus Daum in cadrul conferintei de presa.

Alexandru Chipciu a prefatat si el partida din aceasta seara, afirmand ca nu va fi un meci usor. „Nu trebuie sa ne gandim ca vom avea un meci usor. Kazahstan e o echipa care in deplasare nu e asa puternica, dar un polonez coleg cu mine la Anderlecht, care mi-a zis ca le-a fost incredibil de greu. A fost egal si Kazahstanul merita sa castige. Noi ne dorim sa jucam agresiv in fiecare meci.

Credeti ca la Euro nu ne-am dorit sa fim agresivi? Trebuie sa fim mai realisti, chiar daca romanii isi doresc mai mult. Trebuie sa muncim si sa ramanem modesti. Cred ca am facut astazi vreo 3 entorse. Chiar daca a parut usor de la televizor, terenul arata foarte bine, dar era foarte moale. Nu e nimic grav”, a mai spus Chipciu.

Kazahstan Romania. Lotul pentru meciul de azi

Pe Astana Arena, „tricolorii” vor avea urmatoarele numere: 1. Costel Pantilimon, 2. Romario Benzar, 3. Iasmin Latovlevici, 4. Cosmin Moti, 5. Ovidiu Hoban, 6. Alin Tosca, 7. Alexandru Chipciu, 8. Adrian Popa, 9. Florin Andone, 10. Alexandru Maxim, 11. Denis Alibec, 12. Ciprian Tatarusanu, 13. Claudiu Keseru, 14. Razvan Marin, 15. Dorin Rotariu, 16. Silviu Lung, 17. Eric Bicfalvi, 18. Andrei Prepelita, 19. Bogdan Stancu, 20. Gabriel Enache, 21. Dragos Grigore, 22. Cristian Sapunaru, 23. Nicolae Stanciu.

Steliano Filip si Valerica Gaman nu au fost pastrati in lot pentru acest meci.

Romania are in palmares pana in prezent, in preliminariile CM, 65 de victorii, 24 de remize si 31 de infrangeri, conform frf.ro. Cele doua selectionate nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

Kazahstan Romania Scor Live. Echipe probabile de start

Kazahstan: Pokatilov – Beisebekov, Kislitsyn, Logvinenko, Malyi, Shomko – Islamkhan, Kuat, Mukhutdinov, Nurgaliev – Khizhnichenko
Selectioner: Talgat Baysufinov

Romania: Tatarusanu – Benzar, Sapunaru, D. Grigore, Tosca (Latovlevici) – Hoban – Ad. Popa, R. Marin, Stanciu, Chipciu – B. Stancu (Fl. Andone)
Selectioner: Christoph Daum

Meciul va fi arbitrat de o brigada din Portugalia, condusa la centru de Manuel de Sousa. El va fi ajutat de asistentii Ricardo Santos si Alvaro Mesquita. Arbitru de rezerva va fi Fabio Verssimo.

Kazahstan – Romania este in direct pe TVR 1 marti, 11 octombrie, de la ora 19.00. Partida poate fi urmarita online si pe tvrplus. Huff.ro va va tine la curent cu scorul live, cele mai importante faze, si va va prezenta rezumatul video al meciului.