KEO a rămas cu buza umflată. Misty a plecat de la ziua lui cu un alt bărbat FOTO

Misty a făcut, zilele trecute, un gest uluitor de față chiar cu bărbatul pe care îl iubește. Astfel, la petrecerea dată de ziua de naștere a lui Keo, cântăreaţa a ieșit din barul unde a avut loc paranghelia ținând de mână un alt bărbat.

24 iun. 2014, 08:42

Alexandra Pavel, femeia care a devenit iubita lui Keo după un amantlâc care a durat mai bine de un an, a petrecut alături de Keo și amicii acestuia, în weekend, la unul dintre barurile de fițe din zona parcului Herăstrău, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Detalii PICANTE despre noul iubit al Andreei Bălan. Ce a dezvăluit o bună amică

La ieșire, parcă pentru a-l acoperi pe Keo, bărbatul reîntorcându-se în brațele ei fără însă să recunoască, oficial, relația, Misty l-a luat de mână pe cel mai bun prieten al iubitului ei, cântărețul Skizzo Skillz. Acesta era, de altfel, însoțit și el de iubita lui, femeia rămânând cu gura căscată când a văzut curajul blondinei.

Din fericire pentru Misty, gestul i-a fost înțeles atât de Skizzo Skillz, cât și de cei din jur, Keo părând de-a dreptul încântat că nu a fost surprins de paparazzi în imagini compromițătoare alături de iubita lui, obiceiul lui fiind să își ascundă cât poate de mult relația pe care o are.

Citeşte şi Keo, făcut praf! Andreea Bălan, dezvăluiri incredibile din intimitate: Nu am simţit nimic

Odată urcați în mașină, Misty în spate, iar Keo în față, amorezii au devenit brusc mult mai relaxați, Alexandra Pavel râzând cu gura până la urechi, iar compozitorul zâmbind larg, fericit. Cei doi îndrăgostiți, alături de amicii lor, au plecat spre apartamentul lui Keo din zona Aviatorilor, grăbindu-se să își facă bagajele, ei urmând să plece în Elveția, la Geneva, locul unde locuiesc părinții artistului.