Keo nu îşi revine după aflarea veştii teribile. Iubita lui, Misty, are interdicţie în ELVEŢIA

După despărţirea de Andreea Bălan şi întreg scandalul amoros din presă, Keo ar fi vrut să îşi mai acorde o şansă cu Misty, femeia care i-a fost amantă timp de un an. Din păcate, a intervenit o problemă. Mama cântăreţului nu este de acord cu noua relaţie şi i-a interzis să o aducă pe fată în vizită în Elveţia.

10 iul. 2014, 06:33

Keo pare ca nu isi mai revine din pumni dupa despartirea de Andreea Balan, scrie wowbiz.ro. Respins de cantareata, el are probleme si cu mama lui, care nu vede cu ochi buni apropierea artistului de Misty. Surse din preajma cantaretului sustin ca amanta este interzisa in familia lui si nu exista sanse de schimbare a acestei situatii.

Citeşte şi Andreea Bălan, despre noua ei relaţie: „Ce s-a întâmplat a fost un eşec şi acum…”

„Tocmai cand credea ca lucrurile s-au rezolvat si va putea sa aiba, in sfarsit, o relatie oficiala cu barbatul pe care il iubeste, Misty are o noua problema! Mama iubitului sau nu o place deloc si il influenteaza pe artist sa renunte la ea cat mai repede. Mai mult, in momentul in care Keo i-a spus la telefon ca intentioneaza sa o aduca pe fata in Elvetia, pentru o vacanta, departe de ochii presei si, fireste, pentru a o apropia de familie, mama lui i-a spus clar ca nu vrea sa aiba de a face cu ea si nici sa ii treaca pragul casei vreodata. In aceste conditii, artistul s-a dus singur la Geneva si a stat cateva zile cu parintii, spre regretul lui Misty care a ramas singura si neconsolata in tara”, a povestit un apropiat de-al cantaretului.

Citeşte şi ANDREEA BĂLAN pleacă în SUA pentru noul iubit. Şi prietenii au fost luaţi prin surprindere