Keo, prima reacţie după ce Andreea Bălan a anunţat că este însărcinată

Andreea Bălan este în culmea fericirii. Jurata emisiunii "Te cunosc de undeva" a anunţat că va deveni mamă. Vestea se pare că nu i-a picat prea bine fostului iubit.

14 mai 2016, 10:22
Keo, prima reacţie după ce Andreea Bălan a anunţat că este însărcinată

ANDREEA BALAN va fi mămică, a făcut anunţul pe facebook. „Sunt emotionata si fericita sa impart cu voi ca voi avea un copil cu iubitul meu, George. Multi dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil si ma bucur incontinuu de cand am aflat. Ma simt norocoasa, implinita si motivata sa duc mai departe toate proiectele pe care le am in desfasurare, inclusiv showurile cu trupa live si dansatorii mei talentati, emisiunile TV si aparitiile promo. Mi-am dorit sa aflati de la mine aceasta veste minunata, voi ati fost mereu alaturi de mine si sper sa fiti si acum. Va iubesc si va multumesc ca va pasa!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

ANDREEA BĂLAN are o relaţie cu actorul George Burcea, însă deşi a declarat despre el că este bărbatul cu care ar vrea să facă copii, se pare că Andreea Bălan nu ţine neapărat să fie căsătorită înainte de a deveni mamă. Solista a spus că degeaba „o mărită” presa, că ea nu are de gând să faca deocamdată acest pas. „Pur şi simplu, nu doresc acest lucru”, s-a confesat cântăreaţa fanilor care au întrebat-o dacă se căsătoreşte sau nu. 

„Multumesc, iubito. M-ai facut cel mai fericit tatic❤️!”, a scris şi actorul George Burcea, alături de o poză cu Andreea Bălan.

Keo a fost contactat de cancan.ro pentru a afla care mai sunt noutăţile din viaţa lui. Artistul a adoptat o voce gravă şi nu a mai putut să vorbească nici măcar de proiectele lui muzicale, ceea ce până acum o făcea cu mare drag.
 
„Nu vreau să mai spun nimic”, a declarat Keo, cu o voce gravă. În momentul în care a auzit de fosta sa iubită, artistul nu a mai avut nici măcar dispoziţia să vorbească despre cariera sa muzicală, deşi până acum o făcea cu mare plăcere.