Keo reacţionează DUR la declaraţiile fostei iubite: „M-am îndrăgostit de Misty în timpul relaţiei cu Andreea”

Andreea Bălan a declarat, luni, că fostul iubit, Keo, vrea să se împace cu ea și că acesta ar fi avut o relație cu Misty doar de suprafaţă. Enervat la culme, cântăreţul i-a dat o replică acidă fostei iubite.

01 sept. 2014, 18:54
Keo reacţionează DUR la declaraţiile fostei iubite: „M-am îndrăgostit de Misty în timpul relaţiei cu Andreea”

Vreau să înțeleagă odată pentru totdeuna toată lumea: nu sunt disperat să mă împac cu Andreea Bălan. Am încercat să mă împac cu ea acum ceva timp, dar nu am mers până la capăt deoarece nu am reușit să renunț la Alexandra (Misty). Recunosc că m-am îndrăgostit de Alexandra în timpul relației cu Andreea, iar marele meu regret este că nu i-am reunoscut acest lucru Andreei la momentul potrivit, evitând astfel acest scandal atât cât și răzbunarea ei.

Nu mă interesează ce relație are Andreea cu Michael, dar vreu să se înțeleagă că nu este preocuparea mea. După despărțirea de Andreea eu și Alexandra (Misty) am avut o relație serioasă și nu am considerat-o niciodată altfel decât că fiind iubită mea„, a spus declarat Keo pentru spynews.ro.

VEZI ŞI Andreea Bălan, HUIDUITĂ de public. Ea a urcat pe scenă într-un costum de la SEX SHOP

Când a auzit că fostul său iubit şi Misty au pus punct idilei lor, Andreea nu s-a arătat deloc surpinsă. Ba chiar, a fost acidă când a vorbit despre cei doi.

O relaţie clădită pe nefericirea altuia nu avea cum să reziste. Şi-a dat seama că eu am fost probabil femeia vieţii lui. Nu am considerat că e iubita lui, ci că e amanta lui. A fost backup-ul care i-a rămas. El îmi spune că îşi doreşte să ne împăcăm„, a declarat Andreea în emisiunea Acces Direct.