Keo şi Misty îşi caută cuibuşor de nebunii în Paradisul Verde din Corbeanca

A construit o vilă uriaşă, care l-a costat 250.000 de euro, însă acum nu are unde să stea. Keo îşi caută un cuibuşor de nebunii pe care să-l împartă cu noua lui iubită, şi nu oriunde, ci în Paradisul Verde, din Corbeanca, unde o casă costă cel puţin 150.000 de euro.

17 iun. 2014, 08:56
Keo şi Misty îşi caută cuibuşor de nebunii în Paradisul Verde din Corbeanca

Andreea Bălan (29 de ani) şi Keo (35 de ani) păreau un cuplu solid, scrie click.ro. Chiar şi ei credeau că într-o bună zi se vor căsători şi că doar moartea îi va despărţi. Tocmai de aceea au pus mână de la mână şi au investit 250.000 de euro într-o casă numai a lor, aflată în zona Băneasa, din Capitală. Nu au locuit prea mult în ea pentru că după puţin timp au început să apară problemele între ei.

Citeşte şi Andreea Bălan are un nou iubit. Anunţul, făcut pe Facebook

În urmă cu două luni s-a aflat că relaţia lor a luat sfârşit, după ce Keo a înşelat-o pe cântăreaţă cu Misty, o blondină care aspiră la statutul de artistă.

Astfel că vila a devenit subiect de scandal. El nu a mai vrut să locuiască acolo şi a decis ca jumătatea lui din imobil să fie transformată în studio de înregistrări.

Deşi are un apartament în Aviatorilor şi o grasonieră în Dorobanţi, Keo vrea să stea la curte, împreună cu noua lui cucerire, şi îl interesază o vilă în Paradisul Verde.

Citeşte şi Keo a primit un ultimatum din partea amantei. Află ce pretenţie are Misty

„Nu ştiu ce vrea el exact, dar o viluţă mică costă 150.000 de euro. Are trei camere, living, bucătărie, dormitor, baie şi 400 m de teren. Dar avem şi palate, cum este cel al lui Cristi Chivu, de exemplu, care a costat 4 milioane de euro. Noi construim ce vrea clientul. Dacă Keo e interesat să cumpere aici, să vină să vorbească cu mine. Îi ofer şi în rate”, a declarat Cristian Ţânţăreanu, cel care deţine Paradisul Verde, din Corbeanca.