ŞOCANT. Un mare fotbalist, ACUZAT că a aruncat un KEBAB în faţa unui FAN

Internaţionalul german Kevin Grosskreutz, fundaş la Borussia Dortmund, este acuzat, într-o plângere penală, că a aruncat cu un kebab în faţa unui suporter al formaţiei FC Koln.

06 mai 2014, 19:15
ŞOCANT. Un mare fotbalist, ACUZAT că a aruncat un KEBAB în faţa unui FAN

În noaptea de duminică spre luni, jucătorul, care se plimba împreună cu un coechipier, s-a simţit agresat de remarcile unui grup de suporteri ai lui FC Koln, care sărbătoreau revenirea în prima divizie a clubului lor favorit. În acel moment a aruncat un kebab, pe care tocmai îl cumpărase, în faţa unuia dintre ei, acesta făcând plângere pentru loviri şi rănire.

„Este exact că a fost depusă o plângere contra lui Grosskreutz, a fost deschisă o anchetă penală pentru loviri şi rănire presupuse”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale pentru Bild.

„M-am simţit atacat în viaţa privată şi am considerat situaţia jenantă”, a explicat jucătorul pentru Bild, afirmând că a dat cu kebabul de pământ.

„Bineînţeles, aş fi făcut mai bine să nu arunc kebabul aşa, la pământ. Este evident că nu a fost cea mai bună soluţie şi îmi cer scuze pentru acest gest”, a adăugat Grosskreutz.