KFC lansează hot-dog-ul fără pâine

Compania americană de fast-food KFC a început să comercializeze în Filipine un hot-dog care cuprinde un cârnat învelit în file de pui fript în loc de pâine, declanșând critici din partea dieteticienilor și ironii pe rețelele de socializare.

03 feb. 2015, 14:30
KFC lansează hot-dog-ul fără pâine

„Double down dog” exploatează faptul că filipinezilor le plac mult hot-dog-ul și carnea de pui, arată Errol Magdato, director de marketing la Kentucky Fried Chicken din Filipine, citat de AFP. În privința caloriilor, el a spus că „este aproape același lucru și chiar mai puțin” decât un dublu cheeseburger, iar clienții sunt mulțumiți.

Acest „double dog” a fost vândut inițial în unitățile rețelei doar două zile și de atunci a fost inclus oficial în meniul KFC.

„Un sandwich realizat în întregime pe bază de carne nu face decât să alimenteze boli — diabetul, guta, maladiile cardiace. Este trist să constatăm ce a ajuns industria fast-food”, afirmă Marie Gonzales, adeptă a bucătăriei vegetariene, care conduce o firmă de produse alimentare sănătoase, potrivit Agerpres.

KFC nu intenționează să vândă „double dog” în afara Filipinelor, însă faima sa a depășit deja granițele.

CITEŞTE ŞI Gigantul KFC a dat în judecată o firmă ardeleană pentru faptul că i-ar fi furat LOGO-ul FOTO