Kiki Bertens, către Halep: Îmi pare rău, Simona, dar mă faci să joc cel mai bun tenis

Jucătoarea olandeză Kiki Bertens a declarat, sâmbătă, după ce a câştigat Madrid Open, că Simona Halep o face să joace cel mai bun tenis.

11 mai 2019, 20:11
Kiki Bertens, către Halep: Îmi pare rău, Simona, dar mă faci să joc cel mai bun tenis

„Sunt foarte fericită că am câştigat acest trofeu, înseamnă mult pentru mine, după ce anul trecut am jucat finala pe acest incredibil teren. Vă mulţumesc pentru susţinere!

Îmi pare rău, Simona, dar va fi o altă ocazie, mă faci să joc cel mai bun tenis şi felicit echipa ta, pentru o extraordinară săptămână! Succes în săptămânile ce vor veni. Mulţumiri speciale pentru toţi cei care au făcut acest turneu posibil, domnului Ţiriac, lui Feliciano (n.r. – Lopez, directorul turneului), sponsorilor, vă mulţumesc pentru tot!

Este un eveniment incredibil şi abia aştept să revin anul viitor. Mullţumesc echipei mele, care munceşte în fiecare zi, mulţumesc publicului pentru susţinerea din această săptămână, abia aştept să revin”, a declarat Bertens, la festivitatea de premiere.

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut a patra finală jucată la Madrid Open, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, de olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA. În urma acestui rezultat, Halep a ratat şi ocazia de a reveni pe locul I WTA, însă ea va urca o poziţie, în clasamentul ce va fi publicat luni. Sportiva română a ajuns la 17 finale pierdute din 35 jucate în carieră, două în faţa olandezei.

Bertens câştigă în premieră la Madrid, după ce anul trecut a jucat finala, şi va urca pe locul 4 WTA. Ea a mai învins-o pe Halep în ultimul act al unui turneu, anul trecut, la Cincinnati.


loading...