Kim Jong Un aşa cum nu l-ai văzut niciodată: Cu pieptul DEZGOLIT şi un TATUAJ cu Mickey Mouse

Contul de Twitter şi de Flickr al dictatorului Coreei Nord au fost sparte de hackeri în cursul zilei de joi. Grupul Anonymous a revendicat atacul, postând mai multe fotografii amuzante şi un mesaj pentru liderul comunist. Într-unul din mesajele trimise pe site-ul de socializare hackerii au postat o fotgrafie în care Kim Jong Un are un tatuaj cu Mickey Mouse pe pieptul său dezgolit, alături de urechi şi nas de porc.

04 apr. 2013, 15:08

Cele două conturi funcţionau sub numele de Uriminzokkiri, fiind conturile oficiale de Twitter şi Flickr ale Coreei de Nord, aceasta având o importantă activitată pe internet.  Gruparea Anonymous a postat mai multe fotografii, una extrem de amuzantă care îl arată pe cel mai de temut om din ţara asiatică îmbrăcat într-un halat, cu o greblă în mână, cu pieptul dezgolit, având un tatuaj cu Mickey Mouse, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Viaţa în Seul: Sud-coreenii nu se sinchisesc de ameninţările de război ale lui Kim Jong-Un

Mai mult, el are rât şi urechi de porc. Sub fotografie stă scris faptul că el este cel care ameninţă pacea mondială cu arme nucleare, cheltuind bani în timp ce poporul lui moare de foame. O altă postare pe contul de socializare scria faptul că site-ul a fost atacat de hackeri, în timp ce ultima spunea „Tango Down”, alături de o cunoscută fotografie a grupului Anonymous.

Citeşte şi Coreea de Nord: Adunare masivă pentru a susţine un eventual atac militar împotriva SUA

Pentru mai multe ore, coducătorii de la Phenian nu au mai postat obişnuitele fotografii şi mesaje care îl arătau pe liderul Kim Jong Un în cadrul întâlnirilor cu importanţi oficiali ai armatei. Mai mult, site-ul oficial al guvernului a fost şi el atacat, acesta nefiind operaţional în cursul zilei de joi.

Citeşte şi Cine este dictatorul care ameninţă lumea cu un război nuclear: Prietenul lui Mickey Mouse