Kim Kardashian a trecut prin chinuri groaznice înainte de naştere. Vezi ce a păţit

Kim Kardashian a născut, în acest weekend, o fetiţă perfect sănătoasă, însă experienţa traumatizantă prin care a trecut, înainte de a naşte, a făcut-o pe starletă să nu îşi mai dorească vreodată să rămână însărcinată.

17 iun. 2013, 13:01

Duminică, Kim a fost transportată la spital după ce a acuzat dureri insuportabile la stomac, potrivit dailymail.co.uk. Telespectatorii reality-show-ului în care Kim şi familia ei sunt protagoniste au văzut-o pe aceasta tăvălindu-se din cauza durerilor groaznice.

Speriată de suferinţa prin care a trecut, Kim a mărturisit că nu îşi mai doreşte să rămână vreodată însărcinată.

„Durerea a fost cumplită. Abia mai puteam merge. Urăsc această stare. Niciodata nu vreau să mai rămân însărcinată”, a spus aceasta.

Iniţial, medicii i-au spus lui Kim că s-ar putea să fie necesar să fie operată de apendicită, însă în urma unor analize mai amănunţite, au constatat că era vorba doar de o infecţie la stomac.

Starul de televiziune Kim Kardashian a născut cu 5 săptămâni mai devreme o fetiţă într-o clinică din Los Angeles, SUA. La naşterea copilului a asistat rapperul Kanye West, iubitul artistei şi tatăl micuţei născute prematur.