Kim Kardashian. Cât de slabă a fost şi cum arată acum FOTO

Starleta Kim Kardashian, vedeta cu cel mai faimos posterior din lume, este nostalgică după vremurile când avea o siluetă de invidiat. De când a rămas însărcinată, aceasta a câştigat câteva kilograme şi tocmai de aceea a ţinut să le arate fanilor câteva imagini cu ea de pe vremea când era slabă.

01 mart. 2013, 18:15
Kim Kardashian. Cât de slabă a fost şi cum arată acum FOTO

Silueta lui Kim Kardashian a fost mereu comentată în tabloidele din străinătate, iar posteriorul ei proeminent a stârnit reale controverse. În vreme ce unii spun că starleta şi-a făcut operaţii estetice, alţii susţin că fundul ei este cât se poate de natural.

Recent, Kim Kardashian a fost fotografiată când se ducea la sala de sport. Îmbrăcată cu o pereche de colanţi negrii, aceasta şi-a acoperit burta cu o cămaşa lălâie, iar de mijloc şi-a legat un hanorac, potrivit dailymail.co.uk.

După apariţia acestor fotografii în tabloide, Kim a căutat în arhiva personală şi le-a arătat fanilor câteva poze făcute în 2008, pe vremea când a participat la emisiunea „Dancing with the Stars”. Într-una din fotografii, Kim este de nerecunoscut: mult mai slabă decât este în prezent şi cu corpul tonifiat.