Kim Kardashian va avea prima statuie de ceară din lume care face SELFIE

Vedeta mondenă americană Kim Kardashian va avea în curând prima statuie de ceară din lume care face "selfies". Exponatul va putea fi admirat la Muzeul Madame Tussauds din Londra.

10 iun. 2015, 18:56
Kim Kardashian va avea prima statuie de ceară din lume care face SELFIE

Statuia, care va fi prezentată publicului în luna iulie, o va reprezenta pe starletă cu un braț ridicat, ținând în mână un telefon mobil cu ajutorul căruia vizitatorii se vor putea poza alături de „regina selfie”-urilor.

Muzeul va ține cont și de regulile soției lui Kanye West, care știe foarte bine cum să pună în valoare acest tip de imagini, așa încât, pentru a evita monotonia, nici statuia ei din ceară nu va permite realizarea a mai mult de trei fotografii în același loc, fundalul modificându-se constant.

„Când ne-am gândit cum trebuia să o prezentăm de Kim la Londra, ni s-a părut evident că ea trebuia să apară făcându-și un selfie”, a declarat directorul general al muzeului, Edward Fuller.

„Totodată, ne-am dorit — a mai spus el — ca fanii săi să poată fi implicați, așa încât ne-a venit ideea ca statuia să facă fotografii reale cu vizitatorii”. Aceștia trebuie doar să apese un buton și apoi, înainte de ieșire, vor primi gratuit poza.