Kim Kardashian va cheltui o SUMĂ EXORBITANTĂ cu ocazia naşterii. Vezi ce cerinţe EXAGERATE are

Vedeta de reality-show Kim Kardashian, care urmează să nască în luna iulie, va cheltui cu această ocazie aproximativ un milion de dolari. Kim Kardashian şi partenerul ei, Kanye West, sunt dispuşi să plătească 2.600 de lire sterline pe zi pentru a sta într-un apartament de lux de la celebrul spital Cedars-Sinai, din Los Angeles.

30 mai 2013, 12:07
Kim Kardashian va cheltui o SUMĂ EXORBITANTĂ cu ocazia naşterii. Vezi ce cerinţe EXAGERATE are

Cei doi vor beneficia în apartament de o cadă de mărimi impresionante, două paturi, un TV cu ecran LCD, precum şi de o sală mică de aşteptare, ce va fi decorată cu zeci de trandafiri albi, potrivit Mediafax.

În cazul în care cei doi nu vor fi mulţumiţi de mâncarea pe care o vor primi în cele trei zile de şedere în clinică, Kim Kardashian şi-a luat măsuri ca restaurantele ei preferate să-i trimită felurile de mâncare dorite.

Vedeta va plăti, de asemenea, un fotograf cu 660 de lire sterline pe zi pentru ca acesta să importalizeze primele zile din viaţa bebeluşului ei.

CITEŞTE ŞI Kim Kardashian îşi uimeşte fanii. Vezi cum s-a afişat în public FOTO

În plus, protagonista show-ului de televiziune a cheltuit 16.500 de lire sterline pentru haine şi lenjerie de lux pe care le va purta în sala de naştere.

„Nimic nu va fi lăsat la întâmplare. Kim a cheltuit deja mii de dolari pentru a se asigura că totul va decurge aşa cum doreşte ea”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Kim şi rapperul Kanye West formează un cuplu din aprilie 2012. Cei doi au anunţat, în februarie, că vor avea o fetiţă, care se va naşte în iunie sau iulie.