Kira Hagi a povestit momentul când a hotărât să devină actriţă. Amănunte intime din familia „Regelui”

Kira Hagi (23 de ani), fiica lui Gică Hagi (54 de ani), este pe cale să devină o actriță celebră. Tânăra a povestit pentru corinacaragea.ro întâmplare petrecută în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când a luat decizia să urmeze acest drum.

16 sept. 2019, 12:15
Kira Hagi a povestit momentul când a hotărât să devină actriţă. Amănunte intime din familia „Regelui”

Gică Hagi şi-ar fi dorit ca fiica sa să devină jucătoare de tenis, dar Kira a ales să devină actriță. Ea a povestit amuzată momentul, deşi la vremea respectivă nu i-a fost uşor.

La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă, și-a luat carnețelul, căci de când îl știu el notează tot în carnețel, și ne-a întrebat ce meserii ne-am ales. Ianis a răspuns pe loc: fotbalist. Eu, blocată…i-am cerut un răgaz de două săptămâni să mă decid„, a declarat Kira Hagi, pentru corinacaragea.ro. „Îmi amintesc că la o zi de naștere, am făcut un dans cu Ianis și nu ne-a ieșit. Eu eram perfecționistă și am realizat atunci că vreau să fac din joaca asta o meserie„, a mai dezvăluit Kira.

Ea a povestit și cum este tatăl ei acasă, departe de terenul de fotbal și lumina reflectoarelor. „Haios! Eu așa îl știu pe tata – cu multe glume la el și dansator. Îi place„. Și despre mama ei, Marilena, Kira Hagi a vorbit entuziasmată. „Ea este lumina noastră. Toți gravităm în jurul ei. Are o compasiune enormă și un suflet mare. Mama m-a iubit necondiționat în orice moment al vieții, m-a lăsat să mă exprim liber și nu m-a izolat, nu mi-a zis că trebuie să fiu într-un fel. Așa am prins curajul acesta de a fi eu însămi„, mai afirmat Kira Hagi.

Întrebată unde vrea să ajungă, Kira Hagi nu a stat prea mult pe gânduri. „Obiectivul meu nu este să țin o statuie de aur în mână. Sper să nu mă înțelegi greșit. Vreau să ajung să lucrez cu oameni care au proiectul la valoare de Oscar. Pentru mine arta ar trebui să evoce trăire atât de personală, încât când se termină filmul să pleci cu o experiență, nu doar cu faptul că ai bifat și filmul acesta„, mai spune fiica lui Hagi.