KIRA HAGI pleacă în AMERICA. Prima reacţie a lui GICĂ HAGI

Kira Hagi (20 de ani), fiica lui Gică Hagi, îşi va continua studiile în America, la o universitate de prestigiu, în care va studia actoria la nivelul pretenţiilor de Hollywood. Un an de studiu costă în jur de 38.000 de dolari, dar "Regele" nu va scoate nici un ban din buzunar deoarece Kira a primit bursă integrală.

15 aug. 2014, 13:44
KIRA HAGI pleacă în AMERICA. Prima reacţie a lui GICĂ HAGI

„Am fost admisă la o facultate din Los Angeles, la New York Film Academy. Cursurile vor începe pe 1 octombrie. Îmi voi încerca norocul acolo, aproape de Hollywood”, a declarat Kira Hagi pentru Libertatea.

Kira Hagi a impresionat la Festivalul Anonimul cu pelicula „Bucureşti, te iubesc”. Conform criticilor de film, ea se bucură de priză la public şi chiar dacă nu are trăsăturile fizice standard ale unui star de Hollywood, compensează la capitolul expresivitate şi şarm.

„Mi-a crescut inima de mândrie când oameni de specialitate mi-au spus că fata mea este talentată. De altfel, preocuparea ei de zi cu zi este legată numai de teatru, de film şi de lectură. Citeşte o carte în doar două zile. Are biroul ei, din care nu iese ore întregi. Este foarte ambiţioasă. A început să scrie şi scenarii, se gândeşte şi la chestiuni regizorale, desenează, citeşte zeci de cărţi. Îi place la nebunie latura umanistă”, a declarat Gica Hagi.