Kira Hagi şi-a găsit SLUJBĂ în AMERICA. Unde s-a angajat fiica lui Gică Hagi

Kira Hagi, 22 de ani, a ales să-și construiască o carieră artistică în afara țării. Fiica "Regeleui" a plecat în SUA pentru a studia actoria la Las Vegas. Recent, s-a angajat la o companie importantă din domeniul entertainment-ului de peste Ocean.

15 nov. 2017, 15:25
Kira Hagi şi-a găsit SLUJBĂ în AMERICA. Unde s-a angajat fiica lui Gică Hagi

Kira Hagi lucrează la Ownzones Media, companie al cărei sediu central se află în Florida şi care a dezvoltat o aplicaţie prin care furnizează conţinut digital pentru industriile de film, televiziune şi creaţie de conţinut digital, scrie Unica. Platforma tehnologică simplifică şi accelerează abilitatea deţinătorilor de conţinut de a livra publicului cea mai bună experienţă în orice mediu, fie că este pe web, în aplicaţii mobile sau pe dispozitive conectate.

Kira Hagi, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată FOTO

Kira Hagi și-a făcut debutul în actorie în 2014, când a jucat rolul principal în „București, te iubesc”, o producție de dragoste care s-a bucurat de mult succes. Tânăra a mai jucat și într-o piesă de teatru, pe scena Teatrului de Comedie din București, unde a fost remarcată de George Mihăiță.