Kitty Cepraga a trăit coşmarul vieţii. Vedeta a fost operată de urgenţă la cap FOTO

Kitty Cepraga a fost supusă unei intervenţii chirurgicale complicată în zona capului. La scurt timp după ce şi-a revenit, vedeta s-a fotografiat pentru a-şi anunţa prietenii de pe reţelele de socializare că este bine.

24 oct. 2017, 07:50

Kitty Cepraga a fost operată de glandă parotidă şi este mândră că a reuşit să treacă peste această intervenţie grea, scrie spynews.ro. Vedeta s-a pozat cu bandajul pe cap şi a fotografiat şi branula pe care o are în mână, fericită că a scăpat.

Citeşte şi Kitty Cepraga a devenit mămică pentru prima dată

Vedeta a dezvăluit că nu a fost deloc o operaţie uşoară şi puteau apărea foarte multe complicaţii. Imaginile i-au speriat pe prietenii ei care i-au scris imediat sute de mesaje prin care i-au transmis să se facă bine şi că sunt alături de ea.

„Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele pozitive pe care mi le-aţi trimis. Sunt fericită pentru că am trecut peste această mare încercare”, a dezvălui Kitty Cepraga pe pagina ei de socializare.

Citeşte şi Cum arăta Kitty Cepraga pe vremea când participa la Şcoala Vedetelor FOTO

Kitty Cepraga este căsătorită cu James Goodwin din anul 2011. Mulţi şi-o amintesc pe Kitty Cepraga de pe vremea când era cea mai sexy VJ-iţă la posturile muzicale autohtone. În presă vremii se vehicula cum că ea s-ar fi iubit cu Adrian Mutu. Kristina Cepraga este actriță cunoscută pentru rolul din filmul „Gianni e le donne” din anul 2011.