KLAUS IOHANNIS nu merge la Antena 3: Am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealaltă

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Klaus Iohannis a confirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu va participa la dezbaterea de la Antena 3 la care va fi prezent contracandidatul său, Victor Ponta, dar a precizat că va onora o altă invitaţie.

13 nov. 2014, 09:11
KLAUS IOHANNIS nu merge la Antena 3: Am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealaltă

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Pentru această seara am avut două invitaţii, am acceptat-o pe cealaltă”, a spus Klaus Iohannis, precizând că va merge, joi seara, la Digi 24. 

Iohannis a fost întrebat dacă, în opinia sa, dezbaterea de miercuri seară a fost ultima confruntare cu Victor Ponta sau dacă va mai fi vreo dezbatere. „Nu cred că va mai fi”, a răspuns Iohannis.

„Pentru vineri, nu există nicio invitaţie si nicio dezbatere”, a adăugat Iohannis.

Pentru campania de la turul II al prezidenţialelor, social-democraţii au propus patru emisiuni, la patru televiziuni de ştiri – luni, marţi, miercuri şi joi, la România TV, Realitatea TV, B1, respectiv Antena 3, iar ACL o dezbatere pe teren neutru.

Marţi seară a avut loc o primă confruntare între cei doi candidaţi, la Realitatea TV, iar miercuri seară aceştia s-au întâlnit la B1 TV.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Cei doi finalişti s-au confruntat din nou. Vezi cine a fost mai incisiv

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Dezbaterea de joi seară de la Antena 3 este a patra organizată înainte de turul al doilea al alegerilor, iar prezidenţiabilul ACL a fost prezent la două dintre ele. „Nu cred că va participa la Antena 3 şi cred că este suficient pentru că modul în care s-au stabilit cele patru dezbateri a fost mai mult impus„, a declarat purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu.

Purtătorul de cuvânt al PDL a spus totodată că nu a înţeles nici până acum modul în care s-au făcut negocierile şi felul în care au fost alese cele patru televiziuni, respectiv RTV, Realitatea, B1, Antena 3, şi spune că argumentul pe care l-a primit, acela că ele au fost primele care au făcut invitaţiile, este „cel puţin pueril”.

„Domnul Iohannis a participat astăzi, a participat ieri, aşa cum a impus staff-ul de campanie”, a mai adăugat Săftoiu. „Sper să fie ultima campanie în care finala se tratează în modul acesta”, a spus Săftoiu.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, şi candidatul PSD, Victor Ponta, au participat miercuri seară la a doua dezbatere electorală televizată. Ponta este aşteptat, joi, să meargă în platourile Antena 3.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Victor Ponta câştigă şi a doua confruntare – SONDAJ


loading...