Klaus Iohannis dezvăluie pe Facebook care este citatul său preferat

Preşedintele Klaus Iohannis a postat joi un mesaj pe Facebook în care dezvăluie fragmentul care l-a inspirat cel mai mult în cursul vieţii sale, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii. Este vorba despre un citat publicat de Mircea Eliade în colecţia de eseuri"Oceanografie": "Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată".

23 apr. 2015, 08:16
Klaus Iohannis dezvăluie pe Facebook care este citatul său preferat

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii, celebrată joi, şeful statului i-a îndemnat pe români să posteze citatul preferat cu care s-au identificat sau care i-a inspirat cel mai mult. 

Citeşte şi: Iohannis o felicită pe gimnasta Andreea Munteanu pentru aurul de la Campionatele Europene

Cu toții am fost la un moment dat influențați de o anumită carte sau inspirați de un fragment cu care ne-am identificat. De Ziua Internațională a Cărții, postează și tu citatul preferat, utilizând hashtagul‪#‎Romaniaciteste‬

«Nu sunt pierdute decât acele bătălii pe care nu le începi niciodată.» Mircea Eliade, Oceanografie”, a postat Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Totodată, preşedintele a postat o fotografie alături de acest mesaj în care scrie: „O Românie Modernă este o Românie educată. Suntem ceea ce citim, iar cărţile ne îndrumă şi ne formează.”