Klaus Iohannis a făcut anunțul. Când se vor întoarce toți copiii, fizic, în școli

Klaus Iohannis a făcut joi anunțul cu privire la relaxarea restricțiilor care i-a bucurat pe români. Președintele a menționat și când se vor întoarce toți copiii în școli.

13 mai 2021, 19:14
Klaus Iohannis a făcut anunțul. Când se vor întoarce toți copiii, fizic, în școli

Klauss Iohannis a anunțat joi relaxarea restricțiilor și a menționat și când se vor întoarce toți copiii fizic în școli.

„Este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală şi este foarte de dorit ca anul şcolar să se încheie cu majoritatea românilor vaccinaţi”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni”, a menționat Președintele.

Klaus Iohannis: În privinţa şcolilor se aplică normele de până acum

Iohannis a mai precizat că se mențin unele măsuri de siguranță din cauza pericolului infectării, iar atunci când localitățile vor intra în scenariul verde majoritatea elevilor se vor întoarce fizic în școli.

„Noi păstrăm în continuare normele care ţin de rata de incidenţă. Deci avem în continuare scenariul verde, galben, roşu, aceste lucruri se aplică ca şi până acum. Este previzibil ca în următoarele săptămâni majoritatea localităţilor să intre în scenariul verde şi, în acest fel, majoritatea elevilor se vor întoarce fizic în şcoli. În privinţa şcolilor se aplică normele de până acum, însă relaxările care sunt valabile sunt valabile pentru toată lumea”,


loading...
Partenerii noștri