Klaus Iohannis a rechemat şapte ambasadori

Publicat: Luni, 16 Mai 2016 14:24 // Actualizat: Luni, 16 Mai 2016 14:24 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de rechemare de la post a şapte ambasadori ai României, informează Administraţia Prezidenţială.

Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis i-a rechemat de la post pe: Bogdan Tătaru-Cazaban din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României pe lângă Sfântul Scaun şi pe lângă Ordinul Suveran Militar de Malta; Ciprian Mihali din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Senegal şi în Republica Guineea; Ion Pascu din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Cipru; Cornel Alecse din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Arabă Egipt; Radu Petru Şerban din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Japonia; Dumitru Preda din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Cuba; Călin Fabian din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Coreea.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ambasadori România Klaus Iohannis
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 14:46
... Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de rechemare de la post a şapte...
16 mai 14:37
...luni, decretele de rechemare de la post a şapte ambasadori ai României, informează Administraţia Prezidenţială. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H