Klaus Iohannis a transmis condoleanţe familiei româncei care a murit în accidentul din Spania

Familia studentei care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident în Spania a fost contactată, luni, de preşedintele Klaus Iohannis, care a transmis condoleanţe.

21 mart. 2016, 12:19
Klaus Iohannis a transmis condoleanţe familiei româncei care a murit în accidentul din Spania

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis condoleanţe familiei studentei Erasmus care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier în Spania, potrivit unor surse oficiale, citate de ziaruldeiasi.ro. De asemenea, condoleanţe a transmis şi mediul academic, respectiv rectorul Universităţii Cuza din Iaşi şi decanul Facultăţii de Geografie şi Geologie din Iaşi.

Ministerul Afacerilor Externe şi-a exprimat regretul pentru victimele accidentului de autocar care a avut loc duminică în Spania, printre care se numără şi o studentă româncă.

Cel puţin 13 persoane au murit, iar alte 34 au fost rănite duminică într-un accident, în nordul Spaniei, în care a fost implicat un autocar la bordul căruia se aflau 57 de persoane, inclusiv studenţi străini care se întorceau de la un festival de artificii, potrivit unor oficiali.

CITEŞTE ŞI: Ultimele informaţii despre românca moartă în accidentul din Spania. Vezi câţi ani avea Veronica şi cum a murit