Klaus Iohannis, anunţ important cu privire la referendum. "Aşa nu se mai poate!"

Publicat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 19:32 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 19:45 // Sursa: romaniatv.net

Președintele Klaus Iohannis a avut un discurs, la Gala Premiilor TNL, de la Sinaia, în care a vorbit din nou despre organizarea unui referendum pe justiţie şi nevoia ca el să fie organizat, pentru ca oamenii să arate că ”așa nu se mai poate”. Totodată, Iohannis a afirmat că guvernarea PSD a reprezentat "un întreg asalt asupra statului de drept şi a democraţiei din România".

"Dacă ajung oameni în fruntea unor mari partide și pun interesul propriu deasupra intereselor românilor, deasupra intereslor României și dacă acel Guvern încep să strice temeliile statului, dacă inventează noi și noi meteode pentru a controla toate pârghiile din economie, dacă au un dublu discurs și spun una, fac alta, dacă sunt tot timpul interese proprii deasupra interesului public, atunci, dragii mei, suntem în situația de acum și problema se numește PSD.

Oamenii s-au dus la vot în 2016 votând cu bună credință, au crezut ce li s-a promis, doar că din prima secundă, PSD-ul abia ajuns la guvernare, ei s-au apucat să modifice legile justiției pentru a-și apăra proprii corupți și proprii condamnați penali. De atunci ei conduc un asalt asupra democrației din România. De aceea, dragii mei, am ajuns în situația în care suntem nevoiți să căutăm garanții pentru democrația din România.

Noi nu renunțăm, noi luptăm, noi garantăm România. Împreună cu voi, cu toți românii de bună credință, noi garantăm democrația în România. Guvernarea PSD-istă a eșuat. Legile justiției au fost modifcate, întregul sistem a fost pus în dificultate. Eu cred că lucrul care trebuie făcut acum este să le dăm vocea înapoi românilor. Sigur, regula de bază este că se organizează alegeri, dar asta înseamnă că cel ales o face de bună credință, nu o conduce pentru propriul interes, iar atunci când lucrurile nu stau așa, atunci cetățeanul de rând trebuie să primească un instrument prin care să-și exprime dezaprobarea și acel instrument este tot un vot.

Noi dorim să folosim metodele democrației pentru a se arăta că așa nu se mai poate. Guvernarea PSD-istă a eșuat! Pentru a da românilor votul înapoi am început să reevaluez ideea unui referendum pentru că doar așa românii pot arăta că nu sunt de acord cu bătaia de joc a PSD. Îmi doresc un referendum bine organizat, bine gândit în parteneriat cu societatea civilă, cu partidele de bună credință, cu românii și cu voi", a declarat Klaus Iohannis.

El le-a spus tinerilor liberali că după alegerile parlamentare trebuie să le arate romănilor ce înseamnă „o guvernare adevărată" spunându-le că se „bazează" pe tinerii din PNL. "Şi ce urmează după? După urmează alegeri parlamentare şi atunci, atunci vine rândul vostru, atunci vine rândul PNL, ca să arătaţi românilor cum arată o guvernare adevărată! Şi pentru ca Partidul Naţional Liberal să aibă succes pe termen lung este nevoie de voi, este nevoie de o organizaţie de tineret puternică, o organizaţie implicată, dornică să schimbe lucrurile în România. Şi asta veţi face. Mă bazez pe voi. Sunt foarte bucuros să văd atâţia tineri dornici, capabili, competenţi, care se vor implica pentru un viitor mai bun al României. Vă felicit!", a conchis preşedintele.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Gala Premiilor TNL Klaus Iohannis referendum 26 mai referendum justiţie
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mar 10:39
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Sobolanul tot sobolan ramine, chiar daca incearca sa "poet"!
24 mar 10:17
Răspunde | Votează email 0 email
NAE
Ba se poate coane si fara matale la butoane.Vei vedea la toamna cind se numara boboci!!!
24 mar 10:10
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
pentru "gica"
,
pentru "un... oarecare"
CE
,
daca roman isi zice nu se vede ca de cap e numai tare
,
la fel ca pentru fiecare ce are-o urma de ONOARE

... Cum am doar semne de-ntrebare...
,
Si-mi permit... CA POT... sa nu merg la niciun vot
... Politrucii si eu mari ca sa vi-i scot...

Ca v-am dat demult in bot!

... adica, CUM ASA NU SE MAI PUTEA... la dracu!

Sa va tarati precum gandacu

()
de hranitii AZI hotii cu Packu
DE TOATE CULORILE
,
ADICA
NON VALORILE
()

,
voi, 85% SOBOLANI si restul ADORMITI de ANI
!!!

ce mancati, ma...?...
despre "un presedinte al tuturor romanilor"
si ca nu santeti 2 POPOARE cu cei de peste Prut
CAND
altfel
ati fi fost uniti DEMULT
?!?

Pe care-l doare mai tare-n CUR
,
de de pe-aicea va injur
CA
:
doar mancati cu polonicu
Si-asa e si cu ROMANIA... O FURATI si-i impodobiti dricu!


Ce patrioti santeti cu tricu de va tot razgaiati buricu!

( )
De v-ar lua odat taticu!
( )
.
24 mar 09:46
Răspunde | Votează email 0 email
Onelian dalmatio
Un pic cam moale dar față de mincinosul de Dragnea , nicolice, stefanescu, ...., e totuși un pic mai cu decență și bun simt ..Cei mai de sus niște parveniți paduchiosi și lepre ordinare.
24 mar 09:42
Răspunde | Votează email 0 email
[email protected]
'ASA NU SE MAI POATE'asta va fi strigatul romanilor impotriva imposturiicocotate la Cotroceni!
24 mar 08:57
Răspunde | Votează email 0 email
un roman oarecare
"Aşa nu se mai poate!" Are dreptate acest mincinos notoriu care zice ca poporul roman si poporul roman din Moldova sunt popoare diferite, iar apoi o scalda ca a zis ca sunt "natiuni diferite"! Are dreptate, dar in privinta lui ca "nu se mai poate", romanii s-au saturat de acest "politruc" dupa autocaracterizarea lui, de acest "cumparator de rea credinta" cu acte false! Poporul roman s-a saturat sa nu aiba un presedinte al tuturor romanilor, ci doar un presedinte arogant al pedeleului ascuns intre liberali! Greata!
24 mar 08:46
Răspunde | Votează email 0 email
Gica
Nu prinzi turul 2 ! Nu vezi ca nu te mai baga nimeni in seama ? Eu am facut un efort...
1
EUR
4.7786
RON
13 Dec
noapte 5 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H