KLAUS IOHANNIS, anunţ IMPORTANT pe Facebook pentru românii din diaspora

Președintele Iohannis a anunțat faptul că Administrația Prezidențială are un departament dedicat românilor din DIASPORA.

27 feb. 2015, 09:55
KLAUS IOHANNIS, anunţ IMPORTANT pe Facebook pentru românii din diaspora

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, joi noapte, pe Facebook, după întâlnirea de la Ambasada României de la Berlin, cu românii din afara ţării, că toţi cei care au venit să îl vadă trebuie să ştie că în cadrul Administraţiei Prezidenţiale există de acum încolo un Departament dedicat diasporei.

Românii care au venit la ambasada României din Berlin în această seară trebuie să știe că, în cadrul administrației prezidențiale, există de acum încolo un departament dedicat diasporei. Îmi doresc o politică externă apropiată de cetățenii români, oriunde s-ar afla aceștia. Vreau ca românii, oriunde trăiesc, să fie mândri de modul în care sunt reprezentați în străinătate, iar întărirea relațiilor cu celelalte state să aibă consecințe pozitive asupra vieții lor de fiecare zi. Cum spuneam și în această dimineață, într-un interviu la ARD, radioul public german, România e mult mai bună decât imaginea pe care o are în lume. Noi, oamenii politici, trebuie să muncim mai mult împreună cu cetățenii care ne-au votat pentru ca imaginea să fie pe măsura țării pe care ne-o dorim”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook

Mesajul lui Iohannis către românii din Germania: Votul din diaspora, o prioritate a noii sesiuni parlamentare