Klaus Iohannis ar trebui să convoace CSAT pentru situaţia tensionată de la Marea Neagră. Avertismentul lui Mihai Fifor, fost ministru al Apărării: „Suntem doar la o aruncătură de băţ de butoiul cu pulbere”

Mihai Fifor, fost ministru al Apărării (PSD), îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să convoace Consiliului Suprem de Apărare al Ţării (CSAT) pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte situaţia tensionată din zona Mării Negre.

21 apr. 2021, 15:15
Klaus Iohannis ar trebui să convoace CSAT pentru situaţia tensionată de la Marea Neagră. Avertismentul lui Mihai Fifor, fost ministru al Apărării: „Suntem doar la o aruncătură de băţ de butoiul cu pulbere”

Mihai Fifor susţine că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să convoace CSAT pentru situaţia tensionată de la Marea Neagră. Fostul ministru al Apărării a precizat că trebuie să fie foarte atentă cum abordează situaţia din bazinul Mării Negre, din punct de vedere diplomatic şi nu numai.

„Suntem doar la o aruncătură de băţ de butoiul cu pulbere ar regiunii. Marii lideri ai lumii se arată îngrijoraţi de ce se întâmplă acolo. Şi analizează deja paşii următori. Conducătorii noştri, ca de obicei, au alte priorităţi”, a precizat Mihai Fifor, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Deputatul PSD a subliniat că este foarte important să fie monitorizată cu atenţie situaţia din zona Mării Negre, în contextul intensificării tensiunilor dintre Rusia şi Ucraina.

„Spaţiul aerian din nordul Mării Negre a fost închis, din ordinul lui Vladimir Putin… nu mai zboară nimic în zonă pentru că Rusia face exerciţii militare. Peste 100 de mii de soldaţi ruşi au fost desfăşuraţi la graniţa cu Ucraina. Preşedintele SUA caracterizează situaţia drept una tensionată. Liderii Uniunii Europene sunt de aceeaşi părere. În tot acest timp, Coaliţia Pierzătorilor se joacă de-a guvernarea şi se ceartă pe împărţirea funcţiilor. Iar preşedintele nostru doarme în papuci”, a mai menţionat Fifor.

Din acest motiv, Mihai Fifor cere convocarea CSAT pentru discuţii şi decizii în legătură cu situaţia de la Marea Neagră.

Citeşte şi: Rusia a interzis zborurile peste Marea Neagră şi Crimeea: „Această zonă a fost declarată periculoasă pentru zborurile avioanelor”

Klaus Iohannis ar trebui să convoace CSAT pentru situaţia tensionată de la Marea Neagră. Solicitarea fostului ministru Mihai Fifor

„Cer presedintelui Romaniei convocarea CSAT pentru discutii si decizii legate de situatia tensionata din zona Marii Negre.
Romania trebuie sa fie foarte atenta cum abordeaza situatia din bazinul Marii Negre, din punct de vedere diplomatic si nu numai. Suntem doar la o aruncatura de bat de butoiul cu pulbere ar regiunii.
Marii lideri ai lumii se arata ingrijorati de ce se intampla acolo. Si analizeaza deja pasii urmatori.
Conducatorii nostri, ca de obicei, au alte prioritati.
Cand ne-a lovit pandemia, erau preocupati de alegeri anticipate. Acum, fac sedinte de terapie in grup, pentru ca nu sunt in stare sa isi imparta ciolanul. Ignora cu brio atat situatia din tara, cat si problemele din vecini.
Cred ca este foarte important sa monitorizam cu atentie situatia, in contextul cresterii tensiunilor dintre Rusia si Ucraina.
Spatiul aerian din nordul Marii Negre a fost inchis, din ordinul lui Vladimir Putin.. nu mai zboara nimic in zona pentru ca Rusia face manevre militare fara precedent. Peste 100 de mii de soldati rusi au fost desfasurati la granita cu Ucraina.
Presedintele SUA caracterizeaza situatia drept una tensioanata. Liderii Uniunii Europene sunt de aceeasi parere.

In tot acest timp, Coalitia Pierzatorilor se joaca de-a guvernarea si se cearta pe impartirea functiilor. Iar presedintele nostru doarme in papuci.
‼️ Trezirea, oameni buni!! Guvernarea unei tari nu e o joaca!!!
Macar cereti o revista a presei, sa vedeti in ce lume traiti. Sa aflati si voi ce se intampla in afara salii in care va luati de gat pentru ciolan!!!”, a scris Mihai Fifor.

Citeşte şi: Rusia provoacă SUA. Manevre militare în Marea Neagră, înainte de sosirea navelor de război americane, 25.000 de soldaţi ruşi au fost trimişi în Crimeea
 


loading...