Klaus Iohannis, aşteptat la Chişinău de Nicolae Timofti, preşedintele Moldovei

Preşedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, l-a sunat, luni, pe Klaus Iohannis, pentru a-l felicita pentru victoria la alegerile prezidenţiale, declarându-se convins că în mandatul său România va realiza "succese" în consolidarea statului de drept şi va deveni mai prosperă.

17 nov. 2014, 12:28
Klaus Iohannis, aşteptat la Chişinău de Nicolae Timofti, preşedintele Moldovei

Potrivit unui comunicat al Administraţiei prezidenţiale de la Chişinău, preşedintele R.Moldova, Nicolae Timofti, a avut, luni, o convorbire telefonică cu preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, pe care l-a felicitat cu ocazia victoriei la alegerile prezidenţiale.

Nicolae Timofti şi-a exprimat încrederea că „relaţiile de prietenie şi bună înţelegere” dintre Republica Moldova şi România, care au cunoscut o ascensiune puternică în ultimii ani, „vor continua să se dezvolte cu aceeaşi intensitate în beneficiul cetăţenilor ambelor ţări”, se arată în comunicat.

Liderul de la Chişinău s-a declarat convins că „pe parcursul mandatului preşedintelui Klaus Iohannis, România va realiza succese pe calea consolidării statului de drept, va deveni mai puternică şi mai prosperă”, precizează sursa citată.

Nicolae Timofti l-a invitat pe Klaus Iohannis să facă în viitorul apropiat o vizită la Chişinău, invitaţie pe care Iohannis a acceptat-o.