Klaus Iohannis, atac devastator la adresa PSD: „Ce au votat ei ne va costa 6% din PIB”

Klaus Iohannis s-a lansat într-un nou atac la adresa PSD, în conferinţa de presă pe care a susţinut-o miercuri, la Palatul Cotroceni.

16 sept. 2020, 15:05
Klaus Iohannis, atac devastator la adresa PSD: „Ce au votat ei ne va costa 6% din PIB”

Klaus Iohannis a criticat PSD în contextul în care parlamentarii acestei formaţiuni au adus amendamente proiectului rectificării bugetare, modificările riscând să coste România peste 6% din Produsul Intern Brut. 

„Astăzi, în Comisiile de buget reunite, PSD-ul, cu sprijinul unor traseiști, a votat într-un fel cu amendamente proiectul rectificării bugetare și dacă s-ar aplica tot ce au votat ei, PSD-iștii, atunci asta ar costa peste 6% din PIB în restul acestui an și în anul viitor”, a spus Klaus Iohannis.

Citeşte şi Klaus Iohannis, despre alegerile locale: „Nu îi lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru”

Este evident că acești bani pur și simplu nu există și constatăm că PSD pur și simplu n-a învățat nimic și nici nu dorește să facă o politică constructivă, ci vrea să detoneze finanțele publice ale României. Astfel de apucături electoraliste am mai văzut pe vremea lui Dragnea, se vede că PSD-ul n-a inventat nimic nou și reia același ciclu de promisiuni fără acoperire în realitate, în speranța că vor mai prinde câteva voturi. Cred că nu vor prinde„, a mai adăugat preşedintele Iohannis,