ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis: Atacul lui Firea la adresa mea, de o speţă extrem de joasă

Publicat: Miercuri, 15 Octombrie 2014 16:32 // Actualizat: Miercuri, 15 Octombrie 2014 16:44 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a afirmat miercuri că nu a fost afectat de afirmaţiile purtătoarei de cuvânt a campaniei prezidenţiale a PSD, senatoarea Gabriela Firea, la adresa sa, însă a catalogat gestul ca fiind 'de o speţă extrem de joasă', transmite Agerpres.

Foto: jurnalul.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. 'Mi s-a părut de o speţă extrem de joasă şi reacţiile nici nu au fost necesare din partea mea, a reacţionat societatea la aceste afirmaţii şi mi se pare un lucru absolut normal fiindcă atacul a fost ieşit din orice scenariu de campanie cât de cât rezonabilă', a spus Iohannis, la Adevărul Live, întrebat dacă a fost afectat de atacul Gabrielei Firea la adresa sa.

Preşedintele PNL a arătat că nici el şi nici soţia sa nu au fost afectaţi de declaraţiile senatoarei PSD.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Purtătoarea de cuvânt a campaniei prezidenţiale a PSD, senatoarea Gabriela Firea, a declarat marţea trecută că în toate statele civilizate cei care doresc să ajungă preşedinţi provin din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis s-a decis să spună cât plăteşte chiria în Primăverii


'Nu toată lumea poate să aibă în mod natural copii, pentru că pot să apară probleme de sănătate, dar poţi să înfiezi un copil dacă vrei să ai o familie completă din toate punctele de vedere şi mai ales că, din perspectiva financiară, nu cred că se punea problema ca familia Iohannis să nu poată să îngrijească unu-doi copii. Eu am prieteni de familie care nu au putut avea biologic copii, din motive de sănătate, şi au înfiat. Un părinte este mult mai atent, mult mai sensibil la viaţa celor din jur, pentru că se gândeşte la viaţa propriilor copii.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Şi, din punctul meu de vedere, este mult mai bun la suflet atunci când creşte un copil de la primele zile până la maturitate. Sunt nişte etape ale vieţii pe care un om fără copii, un om care trăieşte într-o casă rece (...) nu are cum să le simtă şi îţi marchează psihologic întreaga existenţă. Toate familiile din România nu candidează la prezidenţiale, în toate statele civilizate cei care doresc să ajungă preşedinţi provin din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, au nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii. Toate familiile din România nu au aceste aspiraţii să ne conducă pe noi toţi ceilalţi, românii, laolaltă', a spus Gabriela Firea, întrebată dacă lipsa unui copil este un defect pentru toate familiile din România. Întrebată dacă acesta ar fi un defect pentru un viitor preşedinte, ea a răspuns: 'Categoric'.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 oct 17:02
...Firea, la adresa sa, însă a catalogat gestul ca fiind ‘de o speţă extrem de joasă’, Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
15 oct 16:55
...nu a fost afectat de afirmaţiile purtătoarei de cuvânt a campaniei prezidenţiale a PSD, senatoarea Gabriela Firea, …read more ...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H