Klaus Iohannis, bilanţ de 100 de zile pe Facebook: Un clip în care nu spune nimic

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a făcut bilanţul de 100 de zile pe Facebook, postând un clip în care nu scoate niciun cuvânt. Iohannis s-a instalat la Cotroceni pe 21 decembrie 2014, când a depus jurământul în Parlament şi a preluat mandatul de la Traian Băsescu. 

31 mart. 2015, 07:08
Klaus Iohannis, bilanţ de 100 de zile pe Facebook: Un clip în care nu spune nimic

Klaus Iohannis şi-a făcut bilanţul pe Facebook. „Azi se împlinesc 100 de zile de când sunt Președintele României. Această perioadă este un prim pas către România pe care o construim împreună”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Anuntul a fost insotit de un video, iar postarea a fost rapid viralizata, primind mii de like-uri si share-uri.

Multe dintre comentariile la postarea preşedintelui sunt însă critice:

„Suntem un pic dezamagiti. cred ca-i necesara mai multa fermitate si chiar daca nu este treaba Presedintelui, mai multa implicare in viata politica.

Domnule Presedinte, v-am votat ca pe o alternativa la ciuma rosie. Intelegem faptul ca va doriti sa cooperati cu adversarii politici pentru o Romanie mai buna, dar vad ca doar comunicati prin Facebook si nimic mai mult. Aparati democratia romaneasca, domnule Presedinte! Condamnati public abuzurile pesediste, iesiti la televiziuni, nu doar online. Lucrul bine FACUT, nu vorbit!

Asteptam si schimbarile in bine pentru care v-am votat.

Pas cu pas Back in time… Am dori sa vedem mai multa reactivitate si mai putine dineuri cu regi si printese… Nu d’asta am stat ore in sir la coada in Noiembrie 2014, nu d’asta am zis ca am luat România inapoi… De mimoze si mime ne-am saturat! Nu v-am votat ca Dvs sa numiti ministru fix p’ala care a negat ce s-a intamplat in diaspora, fix p’ala care voteaza sistematic impotriva ridicarilor de imunitati si in general fix p’aia care continua jaful… Ce credibilitate are Parlamentul azi? Dar Senatul? cine sunt aia? niste hoti notorii…

1. Nu ati spus nimic despre nerecuperarea prejudiciilor de catre anaf si nici despre modul in care inteleg cei de acolo sa lupte cu evaziunea.
2. Ati reactionat destul de tarziu in cazul Dan Sova si fara prea mare fermitate.
3. Nu stiu sa fi spus ceva despre declaratiile ambasadorului rus de zilele trecute.
4. Nu va implicati in chestii „banale” cum ar fi lipsa vaccinurilor pentru copii, viitorul nostru al tuturor.
5. Inteleg ca nu vreti sa fiti ca Basescu, dar daca asta inseamna sa participati doar la receptii si sa faceti o figura frumoasa e pacat. Nu sunteti rege ci presedinte. Adica functia pe care o aveti nu e doar simbolica.
Cam astea ar fi cele 100 de zile…

Primele 100 zile in care nu s-a intamplat nimic

Dezamagire !!! Asteptarile incep sa se naruie .

Degeaba ,o sa mai treaca inca 1700 de yile si tot in tacere asa ca astia care au furat raman in liniste cu averiile furate de la stat

Au trecut cele 100 de zile,dar in afara de taceri,pacturi cu PSD-ul,in rest nu am vazut nimic,poate doar pretentiile referitor la o masina de lux extravagand.

Pt noi ,cei care v-am votat , o dezamagire totala ,avand in vedere blaturile cu Ponta din ultima vreme . Pt noi ,cei care v-am votat , o dezamagire totala ,avand in vedere blaturile cu Ponta din ultima vreme .

Noi nu vrem un presedinte care se baricadeaza la Cotroceni si nu scoate un sunet atunci cand guvernul Ponta face ce doreste si ce vrea el cu tara asta!
Din pacate n-am avut de ales si v-am votat , acum sunt total dezamagit de prestatia dvs la carma acestei tari .
NU VREM USL LA PUTERE !

Am crezut in tine si te-am votat dar se pare ca ne intoarcem de undeam plecat sau poate si mai rau

Acum după 100 de zile, am doar păreri de rău și deznădejde. Îmi pare rău că părinții și fratele au stat ore în frig și ploaie ca să voteze Nu Ponta-iar dmv îl lăsați să umilească țara, deci sunteți părtaș. Îmi pare rău că m-a durut faptul că nu am ajuns la vot, pentru că nu ați fi meritat votul meu.

Putina actiune? Cei care spuneti asta va rog sa analizati mult mai bine aceste 100 de zile si apoi va rog inca odata sa comentati. Pentru ca un om sa faca ceva sau mai bn zis ca voi sa spuneti ca a facut ceva trebuie sa vina acasa la voi sa va bage bani in buzunare si sa va mature in casa,sa va varuiasca casa , ce anume trebuie sa faca pentru a fi vizibil faptul ca face ceva? Tot respectul pentru domnia sa.

100 …De dezamagiri……!!!”