Klaus Iohannis este optimist. „În economie sunt semne promițătoare!”

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că economia începe să-şi revină după stagnarea cauzată de primele valuri ale pandemiei de coronavirus.

01 sept. 2021, 18:29
Klaus Iohannis este optimist. „În economie sunt semne promițătoare!”

Klaus Iohannis este optimist. Preşedintele României a declarat, miercuri, că economia începe să-şi revină după stagnarea cauzată de primele valuri ale pandemiei de coronavirus.

Klaus Iohannis este optimist

„În economie sunt semne promițătoare. Au fost regândite mecanismele care să facă posibilă o creștere sănătoasă. Suntem pe direcția corectă, dar nu este suficient să ne raportăm la statistici. Creșterea de prețuri există. Este reală și afectează mulți români. Pentru ei trebuie pregătite soluții. Mai multe investiții, în special în Sănătate și Infrastructură. Perioada luptelor electorale s-a încheiat. Guvernarea nu este despre competițiile din interiorul partidelor, dintre un lider sau altul. Niciunul dintre partidele de la guvernare nu trebuie să uite acest lucru. Niciun lider politic nu trebuie să uite că puterea se exercită pentru români”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaraţii, în plin scandal în coaliţia de guvern

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, miercuri, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni în condiţiile în care USR PLUS ameninţă cu ieşirea de la Guvernare după scandalul de la Guvern legat de aprobarea programului de investiţii „Anghel Saligny”. Şeful statului a vorbit şi despre reformele pe care parlamentarii trebuie să le adopte și a transmis un mesaj tuturor partidelor.