Klaus Iohannis: „Guvernul Ludovic Întâi a fost învestit din prima, iar asta e o mare realizare. Avem motive de optimism pentru alegeri”

Klaus Iohannis a participat miercuri seara la o nouă acţiune electorală, unde a ţinut un discurs în care a criticat din nou PSD şi a prezentat planurile sale şi ale liberalilor pentru viitorul apropiat.

06 nov. 2019, 16:08
Klaus Iohannis: „Guvernul Ludovic Întâi a fost învestit din prima, iar asta e o mare realizare. Avem motive de optimism pentru alegeri”

Klaus Iohannis a fost, miercuri seara, la Brăila, unde a vorbit în fața a 3.000 de simpatizanți ai PNL. „Ştiţi care este diferenţa între mine şi PSD? PSD-iştii, de 30 de ani încoace, au convingerea că fără ei la butoanele puterii nu se poate. Eu am convingerea fermă cu cu ei la butoanele puterii NU se mai poate. În urmă cu câteva zile a fost învestit din prima Guvernul Ludovic Întâi. Iar asta este o mare realizare. Avem motive de optimism.

Câștigătorului îi șade bine cu modestia și avem lupte grele de dus. Dacă aveți impresia că PSD a dispărut, vă spun că nu a dispărut și nu dispare peste noapte. Eroare! Nu va fi așa. Eu m-am luptat, voi v-ați luptat și am reușit, dar PSD este aici, este puternic înșurubat. Bătălia nu se termină duminică. Avem europarlamentare, parlamentare și locale. Europarlamentarele le-am câștigat. Le bifăm. Voi sunteți armata mea”, a spus Klaus Iohannis.