KLAUS IOHANNIS, imagini inedite surprinse în SIBIU

Klaus Iohannis a profitat de weekendul petrecut acasă la Sibiu și a mers din nou să se relaxeze la tenis, alături de finul său Marius Vecerdea. Acolo însă a avut parte de o surpriză plăcută.

16 feb. 2015, 15:27

Klaus Iohannis a mers duminică să joace tenis la baza Pamira din Sibiu, acolo unde merge de fiecare dată când ajunge în oraș. Partener de antrenament i-a fost ca de obicei Marius Vecerdea, cel care este și finul său.

La Pamira, actualul președinte al României a dat însă peste zeci de copii care au participat la un turneu de tenis pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, scrie Ora de Sibiu. Și pentru că micuții l-au recunoscut pe Iohannis, câțiva dintre ei au mers și i-au solicitat acestuia să le dea autografe chiar pe mingile de jos. Amabil, Iohannis a răspuns cu zâmbetul pe puze solicitării și i-a făcut fericiți pe micuți. Pozele au ajuns bineînțeles și pe Facebook. „Primul meci U 16= prima victorie U16… Rasplatita cu autograf prezidential”, a spus Iulia Duna, ca un comentariu la pozele încărcate de ea pe profilul public de Facebook. Iohannis a participat în weekend și la o petrecere privată, dată de un apropiat al său și al soției Carmen.

O NOUĂ PETIŢIE pentru Klaus Iohannis: Un student din Cluj cere autonomia economică a Transilvaniei