Klaus Iohannis, încă o schimbare RADICALĂ după ce a devenit preşedinte. Ce se întâmplă cu familia sa

Klaus Iohannis se gândeşte serios ca, după 20 de ani, să îşi aducă familia din Germania în România. Deja sora preşedintelui a anunţat că vrea să se mute la Sibiu, iar şeful statului ia în calcul posibilitatea de a-şi aduce şi  părinţii săi în ţară, ca să nu rămână singuri, scrie Libertatea.

21 ian. 2015, 10:34
Klaus Iohannis, încă o schimbare RADICALĂ după ce a devenit preşedinte. Ce se întâmplă cu familia sa

Klaus Iohannis le-a dezvăluit unor prieteni din Sibiu că, dacă sora sa se va muta înapoi în ţară, aşa cum a anunţat, singura variantă potrivită ar fi ca şi părinţii săi să revină la Sibiu, pentru a nu rămâne singuri în Germania.

Părinţii lui Klaus Iohannis locuiesc în Germania de 23 de ani, într-o casă care valorează în jur de 500.000 euro. Gustav şi Sussane Iohannis au plecat din ţară după Revoluţia din 1989, chiar dacă se pensionaseră deja, după ce au lucrat ca tehnician la o firmă din Sibiu, tatăl, şi soră medicală, mama.

Citeşte şi Tatăl lui KLAUS IOHANNIS, prima declaraţie după rezultatul alegerilor

Părinţii lui Iohannis locuiesc cu chirie la mansarda unei case. „Nu sunt proprietari, sunt chiriasi la mansarda, sunt 2 oameni batrani. Isi permit si proprietarii casei, cu care nu avem niciun fel de relatie de rubedenie, sa locuiasca acolo”, spunea Klaus Iohannis.

Acum părinţii lui Iohannis ar urma să revină în ţară şi să fie alături de fiul lor. Oricum, ei erau îngrijoraţi încă din campania electorală pentru responsabilităţile uriaşe care acum i-au revenit acestuia.