Klaus Iohannis, la Guvern: „A vrut să arate că el este ŞEFUL lui Cioloş”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marţi seară, la Palatul Victoria, unde a avut loc predarea mandatului de către fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu către premierul Dacian Cioloş. Adrian Năstase spune că prezenţa preşedintelui ţării la un astfel de eveniment este "o premieră", iar Iohannis a vrut să arate că "el este seful lui Ciolos"

18 nov. 2015, 09:57
Klaus Iohannis, la Guvern: „A vrut să arate că el este ŞEFUL lui Cioloş”

Preşedintele Klaus Iohannis a partcipat, marţi seară, la Palatul Victoria, la ceremonia de predare a mandatului de către fostul premier interimar Sorin Cîmpeanu către premierul Dacian Ciloloş. Evenimentul a avut loc în sala în care au loc, în mod obişnuit, şedinţele Guvernului..

Fostul premier Adrian Năstase a comentat, pe blog, prrezenţa lui Klaus Iohannis la Guvern. „Ieri, presedintele Johannis a participat la instalarea primului ministru si a unor ministri. A fost o premieră. Evident, Johannis a vrut să arate că el este seful lui Ciolos. 

Cred, in continuare, că noi nu prea stim in ce fel de republică trăim. (…) executivul, in republica noastră, este bicefal, poporul se află in vagon, singura necunoscută fiind legată de cine tine hăturile. Directia este, evident, spre Bruxelles. Desi nu intotdeauna lucrul asta e foarte clar.”, a scris Năstase. 

CITEŞTE ŞI Cioloş a preluat OFICIAL funcţia de premier. Iohannis: Nu voi încerca să IMPUN Guvernului ce şi cum să facă. UPDATE