Klaus Iohannis, la inaugurarea celui mai modern club de golf: Este o investiţie unică în România

Klaus Iohannis a participat la inaugurarea Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România.

14 oct. 2017, 09:30
Klaus Iohannis, la inaugurarea celui mai modern club de golf: Este o investiţie unică în România

Theodora Golf Club, cel mai modern teren de golf din România, în care patronul Transavia, Ioan Popa, a investit 15 milioane de euro, la Teleac, a fost inaugurat, sâmbătă, în prezența Președintelui Klaus Iohannis și a oficialităților și oamenilor de afaceri. Pe lângă cel mai mare teren de golf, complexul cuprinde o serie de facilități de cazare și relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

Președintele l-a felicitat pe omul de afaceri Ioan Popa, proprietarul investiției. ”Ați reușit să faceți o investiție unică în România. Sunteți un model pentru felul în care un om de afaceri poate investi într-o afacere care să aducă profit. Vă felicit!” a spus președintele Iohannis.

Pe lista invitaţilor se mai numără politicienii clujeni Vasile Dâncu şi Ioan Rus, prieteni ai omului de afaceri Ioan Popa.

Complexul a fost construit pe o durată de aproximativ doi ani de zile, designul purtând semnătura unei întregi echipe de profesioniști atât din țară, cât și din străinătate. Terenul de golf va fi deschis jucătorilor în primăvara anului viitor.

Theodora Golf Club poziționează România pe harta internațională a golfului, iar  principala atracție a complexului  este terenul de golf, cu o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din țara noastră.

Proiectul din localitatea Teleac își propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în țările occidentale și cu oportunități de creștere și în țara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf va avea cel mai lung parcurs din Europa– PAR 6, de 735 de metri.

Noul club asigură celor interesați de învățarea acestui sport, posibilitatea inițierii și deprinderii tehnicilor de joc, în cadrul zonelor de driving range, atât din exterior, cât și din interior, urmând să fie deschisă și o Academie de golf dedicată copiilor, în viitorul apropiat.

Resortul Theodora Golf Club cuprinde un ansamblu de 14 vile cu 82 de camere duble la standard de patru stele plus, care sunt deja disponibile spre rezervare, începând cu 15 octombrie.