Klaus Iohannis a fost pus să-şi dea masca jos în secţia de votare pentru a fi identificat VIDEO

Klaus Iohannis a votat duminică dimineaţă la alegerile parlamentare la Liceul "Jean Monnet" din Capitală. Şeful statului a venit singur. Soţia sa, Carmen, votează la Sibiu, acolo unde are reşedinţa.

06 dec. 2020, 09:36
Klaus Iohannis a fost pus să-şi dea masca jos în secţia de votare pentru a fi identificat VIDEO

Klaus Iohannis a mers la vot puţin după ora 9. Şeful statului a votat la o secţie de vot organizată în cadrul Liceului „Jean Monnet” din Bucureşti.

Înainte să intre în cabina de vot pentru a-şi exprima opţiunile, Klaus Iohannis a trecut pe la operatorul de tabletă din secţie, cu cartea de identitate. Preşedintele a fost rugat să îşi coboare pentru câteva secunde masca, pentru ca operatoarea să îi poată verifica identitatea şi conformitatea cu buletinul.

Iohannis Klaus Werner. Acum, să vă dați jos masca. Sunteți Klaus Iohannis, președintele României” a spus reprezentanta secției de votare care l-a preluat pe Iohannis.

„Asta e bine sau nu e așa de bine?” a fost replica președintelui.

„Depinde din ce punct de vedere privești”, a răspuns femeia.

Citeşte şi: Prezenţa la vot la alegerile parlamentare 2020. Peste 500.000 de români au votat până la ora 9

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică, după ce a votat la alegerile parlamentare, că avem şansa istorică de a alege un Parlament mai bun, care realmente se ocupă de problemele românilor şi că e important să mergem la vot.

”O zi extrem de importantă astăzi, avem şansa chiar istorică de a alege un Parlament mai bun, un Parlament care realmente se ocupă de problemele românilor şi un Parlament care face legi bune pentru România. Este extrem de important să mergem la vot, alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne şi este între timp foarte clar, fiecare vot contează. Dragi români, astăzi este foarte important, vă rog mergeţi la vot!”, a transmis şeful statului.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020. Incidente la vot -UPDATE. Unui poliţist i s-a descărcat pistolul în apropierea secţiei de votare

 

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban: „Am votat pentru o Românie modernă, care să fie respectată”

Premierul Ludovic Orban a votat la ora 8:30 şi a declarat că şi-a dat votul pentru un plan de dezvoltare a României. Preşedintele PNL a dat asigurări că toate măsurile de prevenţie sanitară sunt respectate şi că cetăţenii pot merge fără frică la urne.