Klaus Iohannis: Mă bazez şi pe sprijinul lui Emil Boc. O să fie pe partea foarte potrivită a lucrurilor

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, a declarat la Cluj-Napoca, miercuri, că în campania sa electorală se va baza şi pe sprijinul primarului democrat-liberal Emil Boc, care a anunţat că o susţine pe Elena Udrea.

01 oct. 2014, 14:39
Klaus Iohannis: Mă bazez şi pe sprijinul lui Emil Boc. O să fie pe partea foarte potrivită a lucrurilor

Întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că Emil Boc, deşi este membru al PDL, o susţine pe Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale, Klaus Iohannis a spus că are toată încrederea în Emil Boc.

‘Nu-mi place să comentez spusele altor politicieni sau, în această speţă, a unui coleg primar de mare municipiu. Însă pot să vă spun că am toată încrederea că domnul primar Boc că finalmente se va regăsi pe partea bună a spectrului politic şi mă bazez pe el’, a afirmat, într-o conferinţă de presă, Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

El a adăugat că se aşteaptă ca Emil Boc să revină pe ‘partea potrivită a lucrurilor’.

Florin Iordache: Iohannis va putea candida dacă e declarat incompatibil, dar CCR nu îi va valida mandatul

Cu două săptămâni înainte de a câştiga (alegerile prezidenţiale – n.r.) o să fie pe partea foarte potrivită a lucrurilor’, a spus Iohannis, răspunzând unei alte întrebări referitoare la Emil Boc.

Klaus Iohannis s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii PNL şi PDL din judeţul Cluj, alături de mai mulţi lideri ai ACL. El a avut şi o întâlnire cu mediul academic clujean, într-o dezbatere a programului său prezidenţial organizată la Biblioteca Centrală Universitară Lucian Blaga din Cluj-Napoca.