Klaus Iohannis, primul Crăciun ca preşedinte al României. Ce a făcut în ziua Naşterii Domnului

Klaus Iohannis a mers joi dimineaţa la biserică pentru a lua parte la slujba de Crăciun. Recent instalat în funcţia de preşedinte al României, Iohannis a mers de Crăciun la Sibiu.

25 dec. 2014, 08:14
Klaus Iohannis, primul Crăciun ca preşedinte al României. Ce a făcut în ziua Naşterii Domnului

Preşedintele Klaus Iohannis petrece Crăciunul în familie, la Sibiu. Joi dimineaţă, în prima zi de Crăciun, şeful statului şi soţia sa, Carmen, au ajuns la Biserica parohială romano-catolică „Sf. Treime” din Sibiu pentru a asista la slujbă. Înainte de a intra în lăcaşul de cult, preşedintele a urat tuturor „Crăciun Fericit”, aşa cum a făcut şi la plecare.

Dacă în Ajunul Crăciunului preşedintele s-a relaxat la tenis, în ziua de Crăciun, ca în fiecare an, el petrece acasă alături de familie şi de prietenii apropiaţi.

În Ajun, un grup de colindători a vrut neapărat să cânte pentru preşedintele Klaus Iohannis, dar nu a avut noroc. SPP-iştii le-au spus că şeful statului nu este acasă.

Colindătorii au sperat să-l vadă pe preşedintele Klaus Iohannis, mai ales că tot ei l-au colindat în Ajun de Crăciun, în urmă cu câţiva ani. „O sa-i placa. Anul asta o sa-i placa. Formatia asta chiar e ok”, a spus un colindător.

Însă nu au avut noroc. „Am inteles ca domnul presedinte este plecat la Bucuresti, deci nu este acasa. Asa mi s-a comunicat”, a spus dezamăgit colindătorul.

Potrivit România TV, totuşi, colindătorii nu au plecat până nu au cântat pentru noul preşedinte şi soţia sa. În faţa casei, ce-i drept.

Vezi şi: Klaus Iohannis, în vizită la o fată de 14 ani ai cărei părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate